Tom Tica, fost sef la Anticoruptia din Politie, s-a pensionat pe caz de boala, criza de la 44 de ani, si s-a angajat la Consiliul Judetean TR

19 Septembrie 2023, 14:19 | 1768 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Tom Tica

S-a pensionat la Paste si s-a angajat de Inaltare, in calitate de consilier al vicepresedintelui Adrian Florescu.

La CJ TR mai este angajata si Radoi Daniela, fosta prim-procuroare dar si multi pensionari normali. Oamenii fideli politicienilor sunt recuperati si recompensati cu un ciolan. 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
ioan pe 22 Septembrie 2023, 11:34
#6
asa este, slugi
Ce-o fi si in capul lui Florescu asta ? Pai TICA este bolnav, este pensionat pe caz de boala ! Alege frate un om sanatos, tinar, cu studii superioare adevarate . In tot PNL nu ai gasit asa ceva ?
Margareta pe 21 Septembrie 2023, 20:41
#5
Pentru Cezar
Mai Cezarica, nu citisi ma și tu ca este consilierul personal al lui Florescu? Pentru funcția asta nu se organizează examen/conc*rs.
Cezar pe 21 Septembrie 2023, 07:04
#4
Un escroc cu acte-n regula
Cum a intrat acest Individ la CJ, cine la angajat, cum s-a scos postul la conc*rs?, Citi au dat conc*rs pe acest post?,cine le-au controlat lucrările?, Acest personaj fara par in cap, cînd era în activitate la Anticorupție le ascultau telefoanele la cei din CJ, știa de fie care cu ce nereguli făceau, și în loc să-i ancheteze și să le facă dosare Penale, le-au impus, să-l angajeze după aceea pensionare, așa că sa pus la adăpost, tot pe banii publici, sa nu uitam că mai are și mașini personale băgate la o școală de șoferi, Oare atît de prosti suntem de nul vede nimeni sal ancheteze

Un privat pe 20 Septembrie 2023, 08:44
#3
.
Stai ma boule acasă ca ai peste 100 milioane pensie pe luna, ce-ți mai trebuie, du-te ba și distreazate de banii ăia ! Dacă eram in locul tău, cu pensia aia….

Dar și Rădoaica, ba frate… Nenorociți !
Romania la cheremul prostilor pe 20 Septembrie 2023, 06:56
#2
Militianul tot militian ramane
Inca o mostra de tupeu si nesimtire a unor speciali,girati de catre niste politruci.Pana cand si pana unde merge bataia de joc impotriva romanilor de rand?Asta se-ntampla in urma unor fara de legi si a unor legi strambe.Pensii si salarii imense pe spatele amaratilor platitori de taxe si impozite.Romania e plina de metastaze si condusa de incapaili.Iesiti la vot si puneti stampila pe prostie,hotie,minciuna si lacomie.
Țică pe 20 Septembrie 2023, 06:02
#1
sluga in viața
Cum poți tu, ditamai sefu, sa te angajezi sluga la toți analfabeții functionali ? Unde este demnitatea ta profesională, dar și ca om…? Dar…preș ai fost preș mori !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.