Video Obarsia, Olt, 6 septembrie - vine si Ministrul Agriculturii - Conferinta Nationala a Legumicultorilor, acasa la Ionut Radu, fermierul care produce legume in solar 10 luni pe an

03 Septembrie 2023, 07:41 | 1071 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Solar

Producție de legume în solar aproape tot timpul anului. Este reușita fermierului Ionuț Radu din Obârșia, județul Olt, care a investit într-un sistem de încălzire ce îi permite să producă legume românești timp de 10 luni pe an.

Invitat în cadrul emisiunii Agrostrategia de luni, 28 august, pe TVR 1, fermierul Ionuț Radu, Prim-vicepreședinte al Asociației Forța Fermierilor și Coordonator al Departamentului Ferma de familie – Legumicultură, a vorbit despre activitatea sa în agricultură și cât de importantă este susținerea pe care producătorii români o primesc prin intermediul ajutoarelor de minimis, a subvențiilor APIA și a fondurilor europene.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Stefan Florina pe 04 Septembrie 2023, 09:30
#1
Bravo si la cat mai multi
Astfel de inovatii trebuie sprijinite,facute cat mai cunoscute si subventionate de catre Ministerul Agriculturii si cel al Dezvoltarii.Din pacate,sunt prea putini si prea saraci cei ce mai au idei si vor ca agricultura din Romania sa mai aiba si rezultate bune,iar agricultorii sa poata trai decent dupa aceasta profesie onorabila si frumoasa.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.