Cetatea Turnu Magurele - o echipa de mosi si o atmosfera cu prea mult alcool, proasta. Cum trebuie sa arate un club de liga a III-a, zona Turnu Magurele

29 August 2023, 07:40 | 1472 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Cetatea Turnu Magurele

Actualul proiect Cetatea Turnu Magurele e gresit din start si e o bataie de joc. Identificam unde suntem si ce putem face

Un club de Liga a III-a, zona orasului nostru si din jurul acestuia, trebuie sa se bazeze pe liceeni (cei mai multi tineri de aici, acesta e nivelul  ligii a III-a si daca se urmareste un lucru cu adevarat durabil).

Primaria trebuie sa se retraga de la club si sa lase locul la investitori. Primaria trebuie sa finanteze competitii multe pentru copii, juniori, adulti. Toata lumea sa fie atrasa catre sport.

Competitii peste competitii si asa vor aparea copii talentati, care vor fi baza pentru clubul Cetatea si mai sus, cine se tine de fotbal.

E ca si dezvoltarea mediului economic si atragerea de investitori, aceeasi reteta, nu e cine stie ce.

Trebuie urmarit ca echipa mare a Cetatii sa fie formata din liceeni si maxim 2-3 jucatori peste 20 de ani. Daca pana la 20 de ani nu arati ce poti ca fotbalist, nu poti sa traiesti din acest sport, la acest nivel, si iti gasesti loc in ligile inferioare pentru aceasta pasiune.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
ion pe 29 August 2023, 08:50
#1
pentru autor
Pina acum tipati ca nu se implica primaria, acum de ce se implica.De acord cu idee de a selectiona tineri din zona si cu cea privind investitorii dar cine credeti ca va veni sa sustina echipa?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.