Fiica lui Melcu, prietenul lui Dragnea, se muta cu serviciu de la Torino la Bari, dar fara sot! Ea e consul, nu consula, cum zic nesimtitii!

23 August 2023, 09:34 | 1486 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Fiica lui Melcu

Ioana Ghiorghias este fiica lui Mugurel Gheorghiaș, zis ”Melcul”. In facultate, Liviu Dragnea era tobosarul formatiei Ego.

Fostii sai colegi de trupa - Lucian Liviu Dobrescu (Sobo) si Mugurel Gheorghias (Melcu) - pe care liderul PSD a negat initial ca ii cunoaste, au ajuns dupa 20 de ani actionari majoritari ai societatii Tel Drum.

Gheorghias detine o firma braziliana pe care a folosit-o pentru a cumpara o vila de lux, dotata cu teren de tenis si piscina pe malul oceanului Atlantic.

Alintata ‘Casa Grande’ de Dragnea si anturajul sau, vila i-a gazduit, in numeroase randuri, pe seful PSD, pe Costel Comana si pe alti oaspeti din Romania.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.