Florentin Cristea, viceprimarul din Turnu Magurele, este motorul vanzarii terenului catre Victor Iosif

05 August 2023, 18:03 | 3029 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Cristea

Lamba Emil, presedintele de sedinta, s-a dat plecat in interes de serviciu si Cristea a fost numit presedinte la sedinta din 13.07, cand s-a aprobat tranzactia.

Viceprimarul are si drept de semnatura in locul primarului. Clic aici >> Sedinta de C.L. din 13.07.2023

Ce spune un cititor: 

Jak din primărie pe 05 August 2023, 08:43
#5
corupția ucide
Ia sa va uitați: dl secretar franchevici+sotia (fata lu vicele) au exclusivitate la Victor în ceea ce privește aranjamentele florale la petreceri. Numai firma lor fac aranjamente florale, numai lor plătiți ! Sa câștige toți, sa mănânce și gura lor ca daia l-au ridicat pe ț....n!
Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Neutru politic pe 07 August 2023, 11:11
#4
Vice
Cristea a venit in primarie pe la spate si nu maraie in fata lui Cuclea. O data s-a dat la el ca l-a trimis fara masca si manusi in pandemie, dar de atunci sunt prieteni. Au facut amandoi bani frumosi. Sa vedeti daca nu e tot el viceprimar, ca are si multe calitati, are facultate, vorbeste bine si corect, el respecta lumea ca a fost celbru la CIC, e cinstit, nu si-a pus copiii bine in functii la stat, nu i-a facut fie-sii firma, nu are afaceri cu Cone, nuuu...
Servici usor pe 06 August 2023, 18:12
#3
valy fermecătorul femeilor gestante
Franki zile zau matale,cum tipărești invitatiile la Bogdan când ai evenimente și io vaz dar n-am ce face, dar te vede și Cioculeţ . dublura mea care ma cam inc*rca zau!!
Mihnea pe 06 August 2023, 12:13
#2
HOTIA A DEVENIT VIRTUTE
Din pacate,Dorina are mare dreptate,numai ca eu tind sa cred ca lucrurile stau mult mai prost,iar situatia e mult mai grava decat pare.Cred in continuare,ca institutia numita Curte de Conturi,nu-si face treaba asa cum trebuie si pare complice cu actiunile celor ce conduc primaria.Altfel nu se explica jaful care se face constant si progresiv din banul public,la orice nivel,ca e capitala,municipiu,oras ori comuna sau sat.
Dorina pe 06 August 2023, 10:12
#1
Asta e orasul condus de PSD,azi si cu PNL
Puneti mana si faceti plangeri penale daca aveti probe si documente,ca daca doar scrieti pe site,nu se va intampla nimic remarcabil,corect si legal.De peste 30 de ani,conducatorii primariei au facut numai ceea ce au vrut,demersuri care le-au umplut buzunarele si conturile.Legea,onestititatea si bunul simt,pentru ei au fost doar facultative.Dupa 27 de ani de administrare a "municipiului" devenit catun,de catre Mohanu si Cuclea,asezarea este tot mai saraca,mai mizerabila si mai depop**ata,unde ordinea si linistea publica au disparut demult.Nu cred ca oraselul mai poate avea statut de municipiu,din niciun considerent,Nici datele de la INS nu mai corespund cu situatia actuala.In zona nu mai locuiesc nici 50% dintre cei cu domiciliu din buletin,CI.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.