Un camion incarcat cu cereale s-a rasturnat la intrare in localitatea Crangu

17 Iulie 2023, 13:47 | 2590 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Accident

Un accident de circulație grav a alertat forțele de intervenție la primele ore ale dimineții de luni, 17 iulie 2023. Un TIR s-a răsturnat pe șoseaua care leagă Alexandria de Turnu Măgurele.

Mai exact, autotrenul încărcat cu cereale s-a răsturnat la intrare în localitatea Crângu, iar șoferul a rămas blocat în cabina mastodontului. 

Din fericire, dacă se poate spune așa, conducătorul auto, un bărbat de 66 de ani era conștient și cooperant, însă a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare pentru a-l scoate dintre fiarele torsionate. Pentru că avea multiple traumatisme, omul a fost transportat la Spitalul Floreasca din capitală cu un elicopter SMURD. Cazul a rămas în atenția poliției pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Așa este, pe 17 Iulie 2023, 17:30
#2
Drumul e făcut praf.
Toate parcă se fac intenționat în felul ăsta, să strice mașinile, să chinuie oamenii. Și orașul e la fel. Căcat de județ, râsul țării. Noi și Vasluiu.
Navetist pe 17 Iulie 2023, 14:41
#1
de Alexandria
Nenorociții au stricat șoseaua Turnu/Alexandria, 50 km, sparta, se circula infernal, îți rupi mașina, de-abia ai loc sa treci unul pe linga altul, camioanele merg cu partea

dreapta prin gropi, cum sa nu se răstoarne ?!...Nu puteau sa o repare, reabiliteze pe porțiuni de 10 Km ? O țin asa sparta și se fac ca lucrează la ea pana la anul, de alegeri ! Mama voastră de bandiți !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.