Primarul de la Dracea si de ce se dau scutiri pentru salariati la plata impozitului pe venit, contributia la fondul de sanatate, pentru firmele din constructii, agricultura si industria alimentara???

06 Iulie 2023, 16:46 | 2690 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Dracea

Simplu pentru ca patronii acestor firme vor ca statul sa le maresca salariile angajatilor lor, prin neplata acestor impozite si contributii!

Pai si cine sint patronii firmelor din agricultura? Primarii, viceprimarii, consilieri locali, consilierii judeteni, presedintii de consilii judeteni, deputatii, senatorii, ministrii!!!

Orice primar, viceprimar, consilier local, consilier judetean, deputat etc. ca sa isi duca la indeplinire promisiunile electorale (drumuri, scoli, canalizare, apa etc.) au nevoie si de o firma de constructii???

Au si firme de constructii... Au si firme in industria alimentara, caci sint bune in campania electorala, adica: pui, crenvusti, cirnati, parizer, salam!!!

Deci scutirile sint date unde au ei firme, caci sint scirtari si nu baga mina in buzunar sa creasca salariul la angajati! Sa bage statul... Exemplu Cristi Tismanaru de la Dracea: are si magazine universale si circiumi si ferme agricole si firma de constructii. 

Clic aici pentru licitatii publice Cristita

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Cătă Barsă pe 07 Iulie 2023, 21:18
#7
Noul imn Deșteaptă te DaNA
Are contracte multe, pe bani mulți, șefu cristi. Are licitații cu o sigura firma Cristita srl, unde câștiga cel cu oferta cea mai buna
Șofer de la primărie pe 07 Iulie 2023, 17:00
#6
Trădarea PNL
Firmele primarului PNL. Trebuia cu Mara sa aducă motorina la dsvsa Teleorman unde este director anculescu iulian și soția sa este jurist a (conflict de interese) iar șefa economicului a adus-o e nevasta unui militean de-al sau,. Acest escroc de director a adus motorina dela Maman președintelui ANSVSA bociu,și atrăgătoare PNL care l-a ținut in funcție.,prima data a trădat.,psd -ul teleormănean,apoi PNL teleormănean,iar acuma s-a mutat la PNL de Dimnovita unde este asul sau Polea Alex .și acuma trebuie sa acopere prostiile predintelui ANSVSA,bociu de la dragani acuma l temporar la Buc*rești

Trăiască mama și tata lui bociu ,a dsvsa tr .
Vișan ionut pe 07 Iulie 2023, 14:38
#5
Escrocherii
Șeful nostru suprem a detronat teldrumul. Peste 800 mii €fără tva de la primaria crangu, 300 mii €de la draganesti vlasca pt o grădiniță și peste 4 milioane €pt modernizare drumuri, calmatuiu de sus MONERNIZARE școală peste 10 milioane €, (scump învățământul

teleormanean) sute și milioane de € de la alte primarii, Alexandria, turnu, crangeni, lunca.....

Alunecosul primar tismanaru în 2022 a ajuns cu firma cristita chiar în Tulcea în comuna frecaței sa construiască o grădiniță. În concluzie teldrum a murit, a înviat cristita srl firma cu lucrări de,, calitate,,
Star pe 07 Iulie 2023, 13:38
#4
GIO
Spagulescu și gasca lui de evazioniștii,șantajiști sunt protejați de oameni din ANAF Alexandria .Se saștie la nivel DNA . Presa plătită din TR tace .Se ocupa de accidente si șantaj in loc sa investigheze afacerile lui Pârvulescu,..si cine i le protejează .Ce bani frumoși au primit fetele ! Fetele nemaritate .Sa facem o plăcută suedeza la el la poarta ?
Consilier pe 07 Iulie 2023, 11:12
#3
Cristita srl
Tismanaru Cristian Adrian, a capusat teleormanul. Inclusiv danut koy ia dat contracte de asfaltare în turnu, prin încredințare directa!!!!, fără licitatie(a fost abroga legea licitațiilor, dănuț?!!!!). Nu, dar asa a sunat ordinul dat de senatorul spagulescu, fratele siamez al lui cristita. Iar lucrările de,, calitate''făcute de firma arata puțin mai bine ca Ucraina după bombardamente. Un primar cu priza la bani publici, care face dreptatea cu bata, la bogdana de exemplu, având dosare penale, unde a băgat în spital o femeie care nu a vrut sa i dea pământul în arenda, ocupat abuziv de firma mirumar. Zdrak, zdrank.

Next, level 2
Cristi viceprimarul pe 06 Iulie 2023, 21:41
#2
Escrocherii
Șeful nostru suprem face ce a făcut Dragnea,fura la fel de mult,soția mea este polițista di știe mai multe,.TCC. A întrecut teldrumul. .PINA sa devin viceprimar am lucrat la ferma salcia și multe lucruri despre Liviu Dragnea le-am auzit dela Emil lungu și dr Misu dumitru .Dacă vorbește acest domn teldrumul și Liviu Dragnea, sunt distruși. De tot.
Ion pe 06 Iulie 2023, 19:31
#1
.
Ți..nu asta de primar de la Dracea a îngenuncheat, mai bine zis CĂPUȘAT județul Teleorman mai ceva ca dragnea, cu firmele sale. Toate drumurile din TR sunt distruse de supercamioanele TCC cum erau distruse de vechile LDP ale Teldrumului. Are dl primar câștigate toate licitațiile pe bani publici din tot județul...etc. Am ajuns să-l regretam pe Dragnea.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.