Dragnea Liviu Nicolae si interfetele sale: Dragnea Ilie si Liviu-Dragne Doina-Simona in firma Pegasus Engineering, un SRL de ”apartament”

29 Iunie 2023, 21:55 | 1648 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Contracte

 Până în 2009, se numea MARBEL CONSULTING SRL și făcea parte din ”suveica” familiei Dragnea.
Dragne Ilie Liviu locuiește în București, dar s-a născut în comuna Gratia, Teleorman, fieful lui Liviu Dragnea.

Dragne este coacționar cu Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, în cadrul S & P INVESTMENT MANAGEMENT – S.R.L.
De asemenea, firma ȘTEFAN BURDEA SHOES S.R.L a fost fondată de ROMCIP S.A. (comuna Salcia, județul Teleorman), SC PANTOFI LUX ȘTEFAN S.R.L. și Mlădinoiu Adrian, iar administratorul societății este DRAGNE ILIE-LIVIU.

Revenind la firma Pegasus, ea face parte din asocierea SC Alexcor Trading SRL – Impresa Di Construzioni ING. E. Mantovani S.P.A – SC Pegasus Engineering SRL care a câștigat anul acesta contractul pentru modernizarea DN52, AlexandriaTurnu Măgurele, în valoare de 126,3 milioane de lei.

Sunt o mulțime de firme legate foarte strâns de PSD care câștigă licitații directe cu Primăria Craiova. Una dintre ele este Pegasus Engineering.

Doamna Dragne a fost asociată în firma Pegasus Engineering care are practic numai contracte cu statul. În valoare de peste 41 de milioane. O altă asociată a fost doamna Costache Florina care are și ea o firmă. Care ați ghicit tot din contracte cu statul trăiește. În valoare de peste 166 de milioane. Doamna Dragne a fost asociată și cu domnul Andronescu Gérard și el cu o firmă cu peste 3 milioane în contracte cu statul. Poza e cu câteva din contractele fără licitație pentru minunată firmă.

De la sursa

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Mita biciclista pe 30 Iunie 2023, 09:49
#2
Pegasus Engineering spuneti?
Aaaa,da,acum inteleg de ce misuna camionele cu numarul LDP,in numar mare pe bucata de drum Alexandria-Turnu Magurele.Sa aiba legatura si cu vestita firma TELDRUM SA?Mama lor de hoti si tradatori!
Tatianu costel pe 29 Iunie 2023, 22:47
#1
Ilie dragne zis Măscăriciul din piața 1 Decembrie 1918
O singura persoana din. Teleorman are documentele privind -ul pe acest măscărici,și are datorie la aceasta persoana de 250 000 euro,a lucrat împreuna cu el și cu un membru al familie Dragnea,și deține documente de la fostul om de icredere al lui Dragnea,care este mort și a fost din voievoda. Jud Tr . Acest puiu dragne este terminat dacă aceste documente pleacă in piața media .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.