Video Mr. Bean de Teleorman. Floarea utecista a Alexandriei si Teleormanului a devenit regalista pentru o zi!

27 Iunie 2023, 00:31 | 1417 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Mr.Bean

 Comunistul Dragusin nu a putut participa din motive de scirba si voma, in ciuda emetiralului luat!

UTC Alexandria a fost cea care a dat onorul, tovarasii: Ioan Augustin, Cornelia Ene, Hari Epure, Octavian Teodorescu, adica cadrele de nadejde, viitoarele mladite ale PCR BOB Teleorman!

Daca bunicii acestora l-au fortat pe Regele Mihai sa abdice, parintii acestora l-au impiedicat pe Regele Mihai si Regina Ana sa participe la inmormintarea seniorului Coposu (1995) sau l-au impiedicat sa coboare din avion si sa il expulzese(1994), pentru ca jegul kaghebist Ion Iliescu primea ordine de la Moscova, iata ca nobletea regeasca a majestatilor sale a trecut peste aceste incidente!

Din pacate topirlanii, nu stiu sa faca reverente, nici sa intinda mina, ei stiu sa joace cazacioc si sa se imbrace in rubasti rusesti, adica maimute comuniste prost-dresate, ridicole si nespalate, care nu stiu ca sprajul de gindaci nu se da pe oameni!

Stateau ca Mr.Bean sa dea mina cu regina, niste neica nimeni, fara maniere si fara discurs! Clic pe foto

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.