Dragnea si Ceausescu - megalomani, felicitati de tot poporul si toata planeta!

26 Iunie 2023, 16:50 | 1226 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Dragnea

 Comitete de oameni ai muncii, intreprinderile socialiste, cistigatoare ale intrecerii socialiste in munca, oameni ai muncii-fruntasi in munca, imparati, imparatese, regi, presedinti de state, prim-ministrii ,,il felicitau" pe tov. N.Ceausescu de ziua de nastere, prilej de sarbatore pentru intreg poporul! Ura, sa traiti, ca ne trebuiti!

Comitete de consilieri judeteni pnl, liderul judetean pnl, directorul Teldrum-penelist si asta, primarii de comuna penelisti il sarbatoreau si ii uram: ,,La Multi Ani!" tovarasului Liviu Nicolae Dragnea!

Pai cum vine asta, Dragnea era mai popular la galbini decit la rosii? Nici un camarad comunist nu punea limba la dosul livian? Ca fata era pentru doamne... Clic pe foto

De la sursa

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.