Se termina cu subventia la hectar. Politica Agricola Comuna: bunuri publice pentru bani publici

05 Iunie 2023, 10:23 | 1223 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Subventie

Germania începe să-şi facă planuri pentru viitoarea Politică Agricolă Comună (PAC), în care printre obiective se numără inclusiv ambiţia de a se renunţa la plăţile pe suprafaţă.

Chiar dacă perioada actuală de finanţare a schemei de subvenţii pentru agricultură a Uniunii Europene a demarat abia în ianuarie, dezbaterile cu privire la următoarea generaţie de fonduri PAC, începând din 2028, sunt deja la orizont, se arată într-un articol de analiză publicat de Euractiv.

Primele idei pe această temă din partea Comisiei Europene sunt aşteptate la începutul anului viitor, înaintea alegerilor din mai 2024, care vor schimba componenţa Parlamentului European şi vor pune capăt mandatului actualului cabinet al Comisiei, condus de preşedintele Ursula von der Leyen.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.