Episodul IX. Mortii voteaza si pensionarii doneaza! Unde? Cum unde?

25 Mai 2023, 23:10 | 924 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Pensii

Filosoful Mihai Şora spunea că judeţul Teleorman este iadul sărăciei, de unde au fost furate pădurile, pământurile, destinele oamenilor şi până şi cimitirele, fiind "acel tărâm în care morţii votează".

Belu Florea, nascut in 23.11.1938, adica secolul trecut a donat in data de 20.11.2007 suma de 20.000 lei Comitetului National al PSD pentru campania electorala din 2008! Adica in loc sa mai astepte inca 3 zile, ca sa implinesca 69 de ani si sa isi serbeze ziua de nastere, cu copiii, nepotii, neamurile, prietenii, vecinii, el s-a dus glont cu economiile de viata sa le arunce in curtea PSD din Soseaua Kiseleff, ca pe boabe la gaini!

,,Luati ma de aici, ca eu nu am nevoie de banii astia, nu imi trebuie pentru hrana, medicamente, vacante, nu ii las mostenire, nu imi trebuie pentru inmormintare!,,

Daca mai traieste, venerabilul domn ar implini anul acesta 85 ani, ocazie cu care domnul Liviu Dragnea, autorul acestei suveici prin care teleormaneni si mai ales turneni au contribuit cu sume fabuloase (pentru starea lor materiala precara), la campania electrorala din 2008 ar face bine sa se prezinte cu: tort, sampanie si un cadou! Mai ales ca Nea Florea a donat 54 de pensii medii, in anul 2007 pensia medie fiind de 374 lei!

Oare cum au ajuns toti turnenii si alexandrenii la Bucuresti? A organizat domnul Dragnea ,,actiunea Autobuzul,, ca la vot? Sau au fost grupati pe masini mici si au venit cite 2 sau cite 3, sa nu se atraga atentia?

Oricum, a fost foiala mare, cu papornite, ca unii mai se duceau si la piata cu zarzavaturi! Iar casierul a facut scurta la mina la cite chitante a taiat: 33, marca TR, in valoare totala de 1.157.840 lei (circa 346.940 euro)!!! De unde acesti bani? De unde?

https://legislatie.just.ro/Public/FormaPrintabila/00000G0MP2HCC2WW68I09P8XCGPRSRJD

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.