Turnu Magurele - Agentia pentru Protectia Mediului Teleorman ne-a scos din Uniunea Europeana. Ce ne trebuie aer curat, e o prostie a UE si nu e traditional

19 Mai 2023, 08:55 | 785 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Statii

Agentia pentru Protectia Mediului Teleorman a scos din functiune cele 3 statii de monitorizare a calitatii aerului (ICA) din orasul nostru, in ciuda faptului ca aceasta contravine Proiectului Transfrontalier Romano-Bulgar pentru Evaluarea Pericolelor Naturale si Tehnologice din Lunca Dunarii.

Sectorul Calafat-Vidin – Turnu Magurele-Nikopole, ROBUHAZ-DU - ICIA. In conditiile schimbarilor globale de mediu, evaluarea vulnerabilitatii sistemului terestru sub presiunea diferitilor factori de stres de mediu este esentiala in evaluarea consecintelor schimbarilor asociate si in adoptarea masurilor optime de gestionare.

Astfel, proiectul ROBUHAZ – DUN urmareste elaborarea unei baze de date integrata consistand in harti digitale si de informare in ceea ce priveste riscurile naturale si tehnologice la nivelul teritoriului romanesc si bulgar al Luncii Dunarii in sectorul Calafat-Vidin / Turnu Magurele-Nikopole, care ar putea fi folosite de catre autoritatile de planificare regionala, agentiile de mediu si serviciile de urgenta pentru a proteja populatia locala, mediul de afaceri, mediul si infrastructura fata de potentialele consecinte dezastruoase ale dezastrelor naturale si tehnologice. Se pare ca, carnetul de partid nu tine loc si de competenta!

De la sursa

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.