Ce au mai facut nea Antonel si tanti Drina Tomescu, dupa ce au donat la PSD, Centrul National, suma de 17.000 lei, in 19.11.2007, adica 43 de salarii minime pe economie?

14 Mai 2023, 15:48 | 1576 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Bani depusi

PSD Papers si WikiLeaks Teldrum se leaga intre ele! Azi episodul II. Episodul I a fost anul trecut.

Dai un ban, dar stai in fata! Chit ca toata viata esti la cheremul lui Dragnea!

Ce au mai facut nea Antonel si tanti Drina Tomescu, dupa ce au donat la PSD Centrul National suma de 17.000 lei, in 19.11.2007, adica 43 de salarii minime pe economie? (n.r. in anul 2007 salariul minim pe economie era 390 lei).

Pai, au facut bine ca au depus banii la PSD, cum ii zisese mamaie lui Antonel cind era mic: "Azi la CEC un leu depui, miine el va scoate pui!".
https://legislatie.just.ro/Public/FormaPrintabila/00000G0DIGAUDWYERDS00BXX2JYMQNLO

Asa a fost si cu Antonel: a depus banii la PSD si a ajuns inspector la ISCIR, de unde a incasat, in 2021, 32.346 lei, plus pensia de 18.630 lei, caci el e mai,,special"!
https://www.iscir.ro/wp-content/uploads/2022/09/2022-Declaratie-de-avere-Tomescu-Antonel.pdf

Tanti Drina lucreaza la privat, dar nu orice privat: SC WFA IMPEX SRL Turnu-Măgurele de unde a luat 44.000 lei si la SC RENOV IMPEX SRL Turnu-Măgurele din Ciuperceni de unde a mai luat 19.200 lei! https://www.iscir.ro/wp-content/uploads/2022/09/2022-Declaratie-de-avere-Tomescu-Antonel.pdf

Compania Tel Drum, oamenii de afaceri Petre Pitiş şi Mircea Vişan, ca reprezentanţi ai companiei, au fost trimişi în judecată de DNA în decembrie 2017 pentru folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, cu consecinţe deosebit de grave

În acelaşi dosar au fost trimişi în judecată firma SC WFA Impex SRL, dar şi Ion Florian, reprezentant al WFA Impex SRL, şi Neda Florea, reprezentant al Tel Drum SA.

La DNA se află în anchetă o altă parte a dosarului Tel Drum, în care fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea este cercetat pentru constituire de grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni referitoare la fraudare de fonduri, fapte săvârşite în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.
http://stiri.tvr.ro/tribunalul-bucuresti-mentine-interceptarile-sri-ca-probe-in-dosarul-tel-drum_906870.html#view

SC RENOV IMPEX SRL a cistigat un contract de 10,7 milioane lei pentru servicii de proiectare și execuție lucrări de eficientizare energetică conform proiectului „Îmbunătăţirea eficienţei energetice - Spital Orăşenesc Zimnicea”, cod SMIS 124517 cofinanțat prin POR 2014-2020, AXA PRIORITARĂ 3 – Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, PRIORITATEA DE INVESTIȚII 3.1 – Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, și în sectorul locuințelor, OPERAȚIUNEA: B-CLĂDIRI PUBLICE, Apel de proiecte dedicat sprijinirii obiectivelor strategiei UE pentru Regiunea Dunării (SUERD), pentru care Primaria Zimnicea a dat o dezmintire, ca procedura de atribuire a fost pe bune si nu pe smecherie, cum vuia orasul!!!
https://orasulzimnicea.ro/25-05-2021-informare-publica-privind-informatiile-aparute-in-spatiul-virtual-respectiv-pe-retelele-de-socializare-cu-privire-la-atribuirea-contractului-pentru-servicii-de-proiectare-si-executie-l/

Toni a mai primit de la firma SC TELDRUM SA si arenda in valoare de 600 lei, pentru pamintul pe care il detine la Segarcea Vale!

https://www.iscir.ro/wp-content/uploads/2022/09/2022-Declaratie-de-avere-Tomescu-Antonel.pdf

A dat el Tony banii in 2007 cu inima indoita, crezind ca nu ii mai vede inapoi, dar uite ca nu a fost asa, banii s-au intors inmiit! Oare procurorii DNA-ul or fi luat la bani marunti aceste legaturi bolnavicioase???

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Mihnea pe 15 Mai 2023, 08:27
#2
Saracii turmei PSD
Daca s-ar cunoaste adevaratul numar al celor care au "donat" la PSD din Turnu Magurele,s-ar cruci si copiii.Si culmea,au donat unii dintre cei mai saraci cetateni,care ulterior au obtinut si functii.Nu si-a pus nimeni problema si de unde au avut acei bani,si de ce i-au dat?Astia sunt oamenii de partid care conduc sau au condus prin Teleorman.
Iancu Jianu Haiducul pe 14 Mai 2023, 17:52
#1
E tara plina de hoti si de slugile lor!
O singura speranta pentru tara romanesca:tratamentul lui Vlad Tepes pentru hoti si acoliti! Asa cind o sa va piedeti punga cu galbeni, o veti gasi si peste o saptamina in acelasi loc! Nimeni nu va mai pune mina, pe ce nu ii apartine!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.