Video La Storobeiu, Comisarul Ecocivic Buzoian si Incomod a facut ravagii! A facut dosare penale gainarilor si gunoierilor.

12 Mai 2023, 14:00 | 1423 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Storobaneasa

Din pacate, este singurul organ de control din judet, care vede evaziunea fiscala la magazinele satesti, vinzarile ilegale de animale, precum si ingroparea si incendiarea deseurilor.

Singurul organ de control din Buzau, care are si o jumatate de norma pe Teleorman! Ca aici este o piine de mincat, ba chiar cozonac, dar ANAF-ul, ANSVSA-ul si GNM-ul dorm in papusoi.

Din cind in cind aceste ,,organe" se mai lauda la Antena 3 Alexandria, ca au facut din rahat bici si pe urma plici! Adica nimic, se mimeaza munca si competenta.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Star pe 13 Mai 2023, 11:19
#2
Profesioniști
Persoana sus pusă la care face referire “Buzoianu “se numește Tunaru Florin iar magazinul este al fratelui lui angajat la ANAF Teleorman .Specimenul asta a adus la ANAF tr tot neamul . Frate,cumnata,amanta .Pe amanta,miha-Ela deja a propulsat-o la Buc*rești . Ei sunt primi evazioniștii,,,când ai studii înalte dotore ? Ce cumnata priceputa are …
Alina cu lumina pe 13 Mai 2023, 10:18
#1
HAOS TOTAL IN TELEORMAN
Evaziune fiscala maxima,autoritati care isi bat joc de lege si de orice activitate din zona economica si bugetara.Un judet care se distruge si dispare pe zi ce trece.Catre ce se indreapta tara asta si ce asteptari sa avem dupa alegerile viitoare?Angajati si decidenti ai primariilor,plecati cu treburi personale in timpul programului,birouri inchise sau goale,iar tupeul si prosteala fata de cetateni este prezenta in orice localitate.Doar saracia,nepasarea,mizeria fizica si morala sunt ceea ce se vede in acel judet.Nu degeaba suntm un judet hulit si recunoscut in intreaga tara.Acum vedeti cum arata judetul condus,controlat si batjocorit de catre gasca PSD,condusa de infractorul "patriot"Dragnea,din 1996,daca nu chiar de la inceputul anilor 90.Ce alte dovezi va mai trebuie ca sa va treziti din amorteala,saracia si umilinta in care v-au tinut atatia ani?!Dar la ei v-ati uitat cat si cum au prosperat in acest timp?!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.