SC Donau Chem SRL se vinde! Unii cu mălaiul, alții cu tărâțele!

28 Aprilie 2023, 16:29 | 2008 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Donau Chem

SC Donau Chem SRL se vinde! Oare s-au stabilit obligatiile de mediu de catre APM Teleorman sau statul roman va ecologiza depozitele de cenusa de pirita? Adica, cum s-a mai procedat: unii cu malaiul, altii cu fu...ul!

Precedent exista in cazul combinatului: in 2014 i s-a acordat o noua autorizatie integrata de mediu, desi nu isi indeplinise masurile din planul de conformare din vechea autorizatie integrata de mediu, acesta fiind si in prezent pe lista obiectivelor cuprinse in OG 2/2021 cu rezolutia: ,,Depozite care fac obiectul Hotărârii Curții de Justiție a Uniunii Europene din 18 octombrie 2018!

https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/245381

Combinatul a functionat in 2014 citeva luni, fara autorizatie integrata de mediu, intrucit Comisara Sefa de atunci (proaspat instalata in functie ) si acum, a inchis ochii!

http://www.donauchem.ro/documentatie/autorizatii.html

Apoi a trimis in control singurul comisar (Tecsor Florinel) din subordine, aflat in stare de vadita incompatibilitate, a carui nevasta era contabila la InterAgro!

Se spune ca bietul comisar ,,a fost chemat la ordine" chiar in biroul lui domn presedinte de la Zimnicea si i s-a spus ca ,,daca nu intoarce capul sa se uite in alta parte, o sa ramina fara el"!

Dana Banu pare ca a fost mai blinda si i-a promis ,,ca nu va mai lucra nici el, nici nevasta in Teleorman" daca nu merge pe burta! Pentru serviciile aduse de sot, nevasta a fost rasplatita cu un post gras de bugetar la ITM

Sa vedem cine va scoate castanele din foc de data aceasta! Dana Banu si...

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Eu pe 28 Aprilie 2023, 23:58
#2
Agenția Națională de Protecție a Mediului
Ce ați făcut pentru a folosi această pipita cuprifera (cenușă) care conține multe metale prețioase??

NIMIC.
Gheorghe pe 28 Aprilie 2023, 23:38
#1
Cititorul sait.
Cenușa rezultata din producerea acidului sulfuric este în proporție de 95% până în 1990 când era proprietate integrala a STATULUI ROMANIA SOCILIALISTA deplin stătătoare.

Nu ca acum vasala .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.