Harta spagii in spitale - Teleorman pe primul loc! Cadrele medicale isi recupereaza spaga data la angajare

23 Aprilie 2023 | 1254 vizualizări | 4 comentarii
Harta
Harta
Intrucit Teleormanul e mama si tata in materie de spaga, era de asteptat ca spitalele din judet, pastorite de Presedintele CJ Teleorman Adrian Gadea si primarii pesedisti din Turnu-Măgurele, Zimnicea , Rosiorii de Vede, Videle sa colcaie de spagari!
Medicii, asistentele medicale, infirmierele din aceste spitale iau spaga cu 2 miini, ca sa isi recupereze spaga data la angajare, care variaza intre 10.000-20.000 euro la medici, pina la 10.000 euro la asistente si pina la 5.000 euro la infirmiere si ambulantieri!
Ai bani de spaga, ai angajare si poti sa iei spaga si salariu, asta e circuitul pesedist al banului! Si sumele se indexeaza, ca e inflatie!
 
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Acdc pe 23 Aprilie 2023, 10:49
#4
Gio
Filip,Comanescu,regi șpăgilor din TR unde mai pui ca sunt și consilieri județeni doi pesediști notorii racolați de șantajistul Pârvulescu cu acordul Tov Marean almajanu distrugătorul PNL TR .
Nucu pe 23 Aprilie 2023, 10:37
#3
Cate dovezi va mai trebuie,DNA si Parchet?
Tu,piticule,Ionelo,nu stiti nimic,nimic?Cadrele astea sa va trateze pe voi si pe rudele voastre.Mama voastra de parveniti lacomi si ticalosi!
#2 pe 23 Aprilie 2023, 09:47
#2
Turnu
În Turnu Măgurele te angajezi numai dacă ești PSD-ist. Cunosc foarte multe persoane care au un serviciu foarte bun .Peștele se impute de la cap.
Helen pe 23 Aprilie 2023, 08:28
#1
Sp turnu
Delcea ajuta la creșterea procentului de șpăgi ca este campion.Atentie urmează un mare tun
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.