Exemplu de manual: Coruptia ucide: Gheorghe Neata, chirurg la Spitalul de Urgenta din Targu Jiu si dosar penal de luare de mita, e acuzat de ucidere din culpa

19 Aprilie 2023, 13:36 | 811 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Gheorghe Neata

Magistratii de la Judecatoria Targu Jiu au amanat luarea unei decizii pana la data de 21.04.2023, ora 12:00

„La data de 11 aprilie, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Gorj au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 66 de ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuit de comiterea infracţiunii de ucidere din culpă, în forma culpei medicale. În fapt, bărbatul, în calitatea sa de medic, în cadrul unei unităţi medicale din municipiul Târgu Jiu, ar fi efectuat o intervenţie chirurgicală asupra unei femei de 40 de ani, din comuna Scoarța, ulterior intervenind decesul acesteia.În cursul zilei de mâine, bănuitul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, cu propuneri legale“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

De la sursa

Medicul chirurg Gheorghe Neață este judecat și pentru luare de mită, fiind acuzat de condiţionarea actului medical. Neață este acuzat de 17 fapte de acest fel.

Anchetatorii au montat microfoane în cabinetul medicului. Acesta rostea în fiecare dimineaţă o rugăciune în care îi cerea ajutorul lui Dumnezeu pentru a-i da mulţi bani şi să fie ferit de procurori:

 „Suspectul N.G. ora conştient de activităţile sale ilicite, dovadă fiind şi o rugăciune pe care acesta o spunea în fiecare zi cu voce tare în cabinetul său: „Doamne. Maica Domnului, dă-mi sănătate, bani mulţi, bine lui A ....fereşte-mă de boală, fereşte-mă de procurori, ...!".

În 2021 el a fost reținut pentru luare de mită. După aproape doi ani de procese, Curtea de Apel Craiova a admis contestația lui Neață de a nu-și exercita profesia de medic, astfel că acesta s-a întors la serviciu în urmă cu câteva săptămâni. 

De la sursa

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.