Paula Seling vine la Flacara Turnu Magurele. Sponsori: Consiliul Judetean si Primaria. Intrare: Moca (titlu gratuit), in limita stocului disponibil

01 Aprilie 2023 | 1300 vizualizări | 1 comentarii
Paula Seling
Paula Seling
Cinema Flacara Turnu Magurele - "Miercuri 05.04.2023 de la ora 18:00 vă așteptăm la un concert senzațional susținut de Paula Seling .
 
Biletele se acordă cu titlu gratuit și se pot ridica de la casieria cinematografului începând de astăzi 31.03 de la orele 16:00,in limita locurilor disponibile."
 
 
Paula Seling este platita de "Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Teleorman" - aceasta institutie este in subordinea CJ Teleorman. 
 
De banii tuturor se bucura o mica parte, specialii. Ar trebui oferite bilete celor cu venituri mici, daca tot e moca, sau o parte cu bani, una sa fie moca. Nu prea e bine cu moca asta, miroase a favoritisme si interese pe banii tuturor. 
Intrebare pentru Primaria Turnu Magurele - De ce nu ruleaza filme?
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Cetățean care simte lehamite pt clasa politica pe 02 Aprilie 2023, 19:24
#1
Cum se înfrupta din banii publici
Moca merg activiștii de partid și odraslele lor,etnia romă care îi votează,prostimea nu are acces,că și la angajări în instituțiile statului copiii celor care nu sunt cu PSD nu au acces la angajare,de acea 99%sunt numai mediocrii!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.