D.N.A. desfiinteaza GNM Botosani! O instituție din Botoșani a fost lăsată fără personal în urma descinderilor procurorilor DNA

31 Martie 2023, 00:30 | 827 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Garda

 Din întreg personalul a mai rămas doar șefa Gărzii de Mediu, Cristina Kashyap, un angajat care se află în concediu de odihnă și consilierul juridic, aflat în concediu medical. Restul comisarilor Gărzii de Mediu, patru la număr, au fost ridicați pentru audieri.

„Nu am fost surprinsă, ci șocată. Nu știu dacă mi-am revenit încă. Adică vă spun clar că nu mi-am revenit încă de ieri. Este o situație nedorită de oricare dintre noi”, a declarat Cristina Kashyap.

Tribunalul Suceava a dispus, joi după-amiază, arestarea la domiciliu a celor doi comisari de mediu, Ovidiu Rotaru și Liliana Popovici, pentru săvârșirea, în forma autoratului, a complicității și a instigării, a unor infracțiuni de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, fals intelectual, luare de mită, precum și folosirea, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite.

În cazul lui Florin Radeș, care este consilier în cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Botoșani, Tribunalul Suceava a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

În acest dosar a fost dispusă măsura controlului judiciar față de 14 persoane, dintre care trei comisari de mediu în cadrul Gărzii Naționale de Mediu, respectiv Silvia Lucia Ureche, Gabriel Stoica și Cristian Nicolae Ciobanu, dar și 11 persoane fizice, oameni de afaceri din Botoșani, în sarcina cărora a fost reținută comiterea, în forma autoratului, a complicității și a instigării, a unor infracțiuni de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, fals intelectual, folosirea, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite sau dare de mită.
Marea Problema a Danei Banu este pe cine detaseaza la Botosani? Ii detaseaza sa ii piarda sau sa ii scape? Care este numele celor doi/doua ,,nefericiti(e)"? Oare ma desfiinteaza si pe mine, se intreaba brava pesedista turneanca???
https://www.facebook.com/botosaninews/posts/pfbid0HBTb6jybkiBzMvQVD8AiW4U7pyBLkWWBFLA5YJbG5CTDoy3Sn4G9p2AdPxivjTWRl

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Livius pe 03 Aprilie 2023, 08:55
#2
PSD-ul e plin de corupti analfabeti!
DNA-ul investigeaza analfabeti cu diploma de bac, angajate sefe pe la DGASPC Teleorman la Doamna Bomboana Prodana Dragnea gen Luminita Matei, ajunse si auditoare la Curtea de Conturi! Si alte timpite, care zic ca au facut masterul la zi si au fost si prezente la serviciu, de unde au primit salariu, sint vizate!
Star pe 31 Martie 2023, 14:41
#1
Corupți
Urmează la finanțe tr :Toma,Nicolae,maican,mirelutta,,,,cu Nașu tunaru
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.