Primaria Turnu Magurele - Apa vine pe cablu si curentul cu galeata. Cablul a fost accidentat si s-a rupt. Pompierii il resusciteaza

28 Martie 2023, 21:59 | 1296 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Apa Serv

Cablul ducea curentul la Uzina Dunarea. Datorita acestei ruperi, cele 5 ore s-au innadit si s-au facut mai multe. Mai bine se innadea cablul. Mai exista cateva explicatii: a cazut toata reteaua, se face alta uzina, curentul se duce cu galeata si apa cu cablul, etc. 

Primaria Turnu Magurele - "În data de 19.07.2022 între orele 10.00 – 14.00 se va opri pomparea apei potabile din stația de tratare apă potabilă – Uzina Dunăre. În acest interval se va asigura alimentarea cu apă potabilă a orașului de la punctul de repompare Odaia. Acest fapt poate duce la variații de presiune la etajele superioare în partea de sud a orașului. Menționăm că oprirea este solicitată de constructorul Uzinei de Apă, SC Erbașu, pentru punerea în funcțiune a filtrelor nr.1 și nr.2 , fapt ce va duce la creșterea calității parametrilor apei potabile."

Punctul de repompare Odaia ar trebui sa asigure o rezerva mai mare de 4 ore. 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
1 pe 29 Martie 2023, 07:59
#1
Apa
Mohorât a uitat sa spună ca motorul pompei de la Cheson este de 700kw,iar aceasta funcționează cu returul deschis 50%.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.