"Datorita" Primariei Turnu Magurele, orasul va ramane fara apa

28 Martie 2023, 13:51 | 1485 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele
Primaria Turnu Magurele - "Anunț important!
Datorită ruperii accidentale a unui cablu care alimentează Uzina Dunare, in jur de ora 13.00 orasul va rămâne fără apă pentru un interval de aproximativ 5 ore.
Până echipa de intervenție va reuși reconectarea cablului."
Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Marin pe 28 Martie 2023, 23:40
#2
V-ați făcut de ocara cu facebookul vostru
Pai bai primarie daca ai spus sa se scrie că durează 5 ore îți bați joc de noi și a durat 10 ore ce încredere să mai avem noi in ce ai scris tu pe pagina Primăriei...voi habar aveți ce scrieți și ce faceți ...nu vom uita despre multe ...băi daca nu sunteți capabili nu mai scrieți...am ținut copii nespălați până la ora 22³⁰ fara măcar să mai anunțe careva o veste. Acum ne-ați lăsat voi fara apă la anul vă lăsăm noi fara aer la alegeri.daca nu sunteți capabili nu mai anunțați lumea aiurea...5 ore și o țineți oprita 10 ore...
Georgica cu cazmaua pe 28 Martie 2023, 17:25
#1
DUPA O ASFALTARE SUPERFICIALA...
...va urma spargerea tuturor strazilor.Orasul va fi un mare santier.Unii vor crede ca se lucreaza,dar se apropie alegerile si trebuie prostita lumea cu parcul chel,spoitul catedralei si refacerea retelei de apa si canal.Putintica rabdare,azi va ia apa,maine(adica la vara)si aerul.Se testeaza zilnic rabdarea si vigilenta unei mase amorfe.Baietii care trebuie sa reabiliteze intreaga retea de apa,sa faca niste proiecte pe fonduri europene(nu ca cele de la noua statie de la Dunare),nu sa plece vara in exc*rsii si concedii prelungite,iar cand vine vremea rea,ii apuca si pe ei vrednicia.Intr-un oras cu retele la utilitati foarte vechi,in ultimii 30 de ani nu s-a facut nicio investitie majora.Sa vedeti cand vor incepe sa crape conductele si tevile din intreg orasul.A auzit cineva de noi loc*ri de munca?Uite asa se toaca banii vostri,si intra in buzunarele unora.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.