Video Dragnea, dresor de fraieri. Cand Liviu arunca mingiuta, cateii se bateau pe ea

24 Martie 2023 | 1087 vizualizări | 2 comentarii
Comentarii (2) Adaugă comentariu
George pe 26 Martie 2023, 09:59
#2
Ati gresit adrisantul!
Nuu,dresor de fraieri,asa cum l-a denumit Maticiuc in cartea sa,pe Ion Balint,a fost Nutu Camarau.El nu a distrus,nu i-a furat si nu i-a mintit pe oameni,atat cat rau le-a facut infractorul Dragnea.Dragnea poate fi numit dresor de prosti si spalati pe creieri.Prin tot ceea ce a facut,nu a aratat decat tradare,hotie,minciuna distrugere de tara si destine umane,si instaurare a unui grad maxim de saracie si mizerie morala.A reusit sa scoata la suprafat intreaga pleava a societatii,inconjurandu-se numai de nemernici semianalfabeti si slugi pe viata.Le-a dat diplome si i-a pus in fruntea institutiilor statului,total nepregatiti si incapabili de lucruri bune,legale si oneste.
Marin Cotoi pe 24 Martie 2023, 22:06
#1
Amintiri cu maimutoi
Fraierii sunt aia din spatele lui,carora li se umezesc ochii și se gudura pe lângă el atunci când le arunca mingi. Poate aflam și despre dresajul practicat în puscarie, cel fata mingile, ci cu maciuca.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.