Video Romania, o tara deraiata - Un tren militar a deraiat intre Brasov si Sighisoara

18 Martie 2023, 07:29 | 778 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Deraiere

Deraierea s-a produs la ora 20,30, pe raza SRCF Brasov, pe secția de circulație Brașov – Sighișoara (linie dublă, electrificată), pe firul 2 de circulație, la ieșirea din stația CF Beia.

În circulația trenului de marfă nr. 66358,  cu indicativ militar, operat de Societatea Națională de Transport Feroviar de Marfă CFR Marfă SA, s-a produs deraierea penultimului vagon de al doilea boghiu.

Între Brașov și Sighișoara se desfășoară lucrări de modernizare a căii ferate, cu fonduri europene.

Deraierea survine la cinci zile după accidentul feroviar de la Roșiori de luni dimineața și în contextul căruia Autoritatea de Siguranță Feroviară Română a cerut verificarea personalului cu atribuții de siguranța circulației, măsură contestată de sindicate.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Contele Mapucci de Daravella pe 22 Martie 2023, 11:33
#2
Lui Feliz Natal
Că ești prost, se vede dar mai ales se simte olfactiv, pentru ca efectiv puți a prost. Cine a făcut Transporturile praf băi mămăligă-n praștie? Nu ăla cu privirea vraiște? Unde e flota mă? Le-a furat ăla cucimitir în gură și par sub nări? Nu! Ăla a furat și el destule. Berlina și altele. Apropo băi hahalera dracului, PSD-ul cu cine e la guvernare, nu cu PNL? Cu cine fura cot la cot? Nu cu liberalii? Dacă ești USR-ist mai bine taci. Pentru că și aia au furat, nu suficient de mult însă, așa cum ar fi vrut ei. Pune mă capul pe șină și așteaptă trenul. Tare mi-e frică totuși că are să deraiereze.
Feliz natal pe 18 Martie 2023, 15:04
#1
Ca la noi la giuvarasti
Dezastru datorită psd-ulii .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.