Teldrum e a lui Dragnea cum Daciana e a lui Ponta! Vacantele - de la Brazilia la Rahova

14 Noiembrie 2022, 07:41 | 1049 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea
Rechizitoriul din dosarul Tel Drum face lumina: Dragnea a recunoscut ca firma e a lui (stii ca e a mea - n.r.), cind a pierdut o licitatie publica! In plus biletetul roz de la Tel Drum cu CNP-ul lui ,,Sefu" adica Domn Presedinte LND l-a bagat in rahat!
Cu Murgeanu s-a intilnit in benzinarie, pe ascuns, convins ca Base si Udea ,,vor sa ii rupa gitul" , chit ca daduse ordine ca EBA sa primeasca voturi la alegeri sa iasa europarlamentara ,,independenta"!
Cuclea avea frisoane, chiar cind era invitat in Brazilia sa-si bronzeze ,,cucul"! Mai linistit cind Sefu ''era peste girla", adica la Belina!
Finu' Putineanu le-a dat bani lui Chiriac Morsa de la decenus si lui Radu Tudor de la Haznaua3tv sa ii faca revista presei lui domn presedinte!
Pe Ciorobescu l-a dat jos de la Politie, chit ca frati-su era "pensionar special" si patron de firma de tv local!
 
 
 
Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
nepotu costel pe 16 Noiembrie 2022, 06:05
#2
revenire
ilie dragne un smanglitor de bani,a lasat sa treaca si stefan pe linga el cu cheltiuiala nejustificata fara sa stie dragnea mare .au batjocorit averea de la lita,ferma cu teren de 10000 hectare in plus a facut datorii ca sa crucit si dragnea mare de jumuleala facuta de ei.
Culea brazilianul pe 14 Noiembrie 2022, 08:33
#1
Totul este denaturat
Nu,ponta,sova sau nitulescu,l-au distrus pe Dragnea,ci prima persoana care l-a distrus a fost fiul sau ajutat de Ilie dragne și Elena CRISTEA,.Marea gresala a lui Dragnea a fost atunci cind i-a adus pe fiulsau și pe Ilie dragne in Teleorman .,și fostul director de la ferma salcia a promovat -o pe Elena CRISTEA in postul de director economic.Cele trei persoane au fost primele care i-au pus o bomba și a început distrugerea lui
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.