Turnu Magurele - doi tineri au fost prinsi drogati la volan

07 Noiembrie 2022, 07:31 | 1932 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Drugtest

În seara zilei de 5 Noiembrie a.c. , polițiștii din cadrul Poliției Turnu Măgurele împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și Serviciului pentru Acțiuni Speciale au desfășurat o acțiune pe raza municipiului având ca scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică.

În urma acțiunii desfășurate, au fost aplicate 45 de sancțiuni contravenționale în valoare de 16280 de lei, au fost confiscați 5 metri cub de cherestea și 450 lei, 5 permise de conducere reținute, 6 certificate de înmatriculare ridicate și au fost constate 2 infracțiuni. În cadrul acțiunii, polițiștii au identificat un autoturism condus de un tânăr în vârsta de 23 de ani din Zimnicea.

Având în vedere comportamentul conducătorului auto, acesta a fost testat cu aparatul Drugtest care a indicat prezenta unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism, rezultatul fiind pozitiv.

Un alt autoturism a fost oprit pentru control la volanul autoturismului a fost legitimat un tânăr de 27 de ani, din Turnu Magurele care a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv”, anunță IPJ Teleorman.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Marin pe 07 Noiembrie 2022, 19:15
#1
Miliția
Ba de cind își pregătește comandantul pensia,adică munceste simbata și duminica non stop gata m am liniștit, nu mai misca nici musca în turnu Măgurele. Poate baga de seama și comandantul ipj ca de lunea pina vinerea șeful de la turnu sta la șpriț și în weekend munceste ca deh e dublu la salar.aloo aici sunt banii d voastră
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.