BOMBĂ! MESSI ȘI CRAIOVA. DEMONSTRAȚIE DE SUPERFOTBAL

12 Octombrie 2022, 05:33 | 942 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Messi

Oltenii se pricep cel mai bine la politică și fotbal. Când le combină iese ceva senzațional, nimeni nu-i întrece la luat bătaie. Olteanul e mândru (lăudăros și gură mare în politică) și trebuie să se compare cu vârfurile în domeniu. Iată ce a ieșit:

Lionel Messi si Lia Olguta - tot cu Li incepe

Lia Olguța Vasilescu a obținut fără adversar un nou mandat de președinte al PSD Craiova, dar și o nouă poreclă cu tentă fotbalistică din partea colegilor de partid.

Cosmin Vasile, seful CJ Dolj – „Ce pot să spun despre Olguța Vasilescu? Cred că nu pot spune decât ce s-a spus despre Messi când a câștigat al șaselea „balon de aur”: e de neegalat”, a spus Cosmin Vasile, care a întrebat, totuși, preventiv, dacă se mai înscrie cineva în cursa pentru șefia PSD Craiova.”

Messi nu a avut adversar, a preluat si a inscris

Cum nu s-a mai înscris nimeni, Olguța a bifat o unanimitate, apoi a preluat ștafeta și i-a invitat pe delegați să aprobe și viitoarea formulă de conducere a organizației, votată instantaneu de pesediștii din sală.

Trio-ul din fruntea Craiovei – Messi, Neymar, Mbappe

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.