Pornopesedebalamuc sau babardeala cu bucluc!

04 Octombrie 2022, 17:48 | 1270 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Balasoiu

Ca politica e o curva stie toata lumea!

La fel de bine se stie si ca: PSD-ul e un bordel, unde isi face loc toata fauna de pe centura politicii!

Aflat in campanie electorala in 2009 G.I.Giaoana o inmuia intr-o masina pe Ana lui Bircial!

Fratii Negoita aveau bordel de fotomodele la Hotel Rin, fara costum de baie, dar in ,,costum de lucru" si cu cintare ,,la ceatirna!".

Citeste si: VIDEO LOVITURA „PUMNUL ÎN GURĂ” – PRIMARUL DIN CORABIA O APLICĂ UNUI COLEG

Liviu Teldrum o intindea pe Andreea Lambru prin toate vilele de protocol si pe biroul lui Crin! Elastica fata, a rezistat, ca guma, nu-i gluma!

Restul pesedistilor fiind mai fatalai si vazind atacul asupra nevestelor si amantelor lor s-au reprofilat! Si bine au facut, caci acum ii doare in spate! Las ca hemoro-easy face bine la popou!

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Curvăsăria a cuprins România pe 05 Octombrie 2022, 09:54
#2
Legea e doar pentru sărăcani
Aceleași îndeledniciri sunt aratate zilnic în presa centrală cu și despre băieții și de prin CURtea celor din BOR.Este jenant și degradant să arătăm care dintre aceste două categorii este mai toxică și mai lipsită de moralitate și educație creștină.Iubirea și credința e în fiecare dintre noi,și nu e cea pe care ne-o arată și ne-o transmit unii falși creștini și maxim de lacomi și de păcătoși.
Leancă lui vasile pe 04 Octombrie 2022, 21:37
#1
De ce ?
Aktorul lui Dragnea și Orbán Ludovic zis și Oierul(oile de pe nava din Constanța au ajuns la Suhaia la butanu),au rămas in urma cu,construcția la autostrada de centura a Buc*reștiului .Vinovați sunt acei care au adus din Elades cașcavalul la pachet pentru cei doi și au trecut prin Giurgiu .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.