Video Omerta - Lege a tăcerii impusă în organizațiile de tip mafiot. Primaria Turnu Magurele e o astfel de organizatie. Corabia, tot PSD, e altfel

16 August 2022 | 1923 vizualizări | 8 comentarii
Primaria Turnu Magurele e condusa in stil mafiot
Primaria Turnu Magurele e condusa in stil mafiot

Toate orasele din jurul municipiului Turnu Magurele transmit live sau inregistreaza si posteaza video sedintele de Consiliu Local.

Alexandria, Rosiori, Zimnicea, Corabia, Caracal - locuitorii din aceste orase pot sa vada in material video sedintele CL. Vrem sa stim si noi ce se discuta si cum isi fac treaba alesii locali.

Traim timpuri cu tehnologie SF si cu alte mentalitati, numai Mafia (Primaria) condusa de Danut Cuclea vrea sa ne tina neinformati, ne vrea prosti. 

Comentarii (8) Adaugă comentariu
Guta pe 18 August 2022, 07:54
#8
Intrare
Felicitari dl. Primar!

Mulțumim ca ai reușit sa ne duci în liga 3a. Se aude prin oras ca nu vrei sa stai prea mult în liga 3a,oare te gândești sa promovezi sau sa retrogradezi cu conducerea asta și cu transferurile pe care le-ai făcut?

Ai scos toată baza materiala de antrenament în spatele porți la meci aseara,sa vedem noi pe ce ai cheltuit bugetul primăriei. Mai ai timp sa scapi de Babadac și Lazăr,doar dacă ești lăsat de Doamna,sefa ta !
saiocu pe 17 August 2022, 20:23
#7
nesatuliloooorr
pai cum vine asta vere ??! echipa asta e tinuta cu banii nostrii si ne mai luati si bani pe bilete !??!! huooo
Mitrus pe 17 August 2022, 19:41
#6
Fotbal
Ma baieti,acum vreo 2 ani scherlaiati peste tot prin oras si pe la ușile primarului,domne, baga astia a lui Dragnea întrarea la stadion 10 lei,aoleooo, hoții dracu,pai acușica ce facturati ma,platirati cu Alexandria? Hau va las cu mascarada voastră Babadaca !
Ionut pe 16 August 2022, 16:34
#5
Sedinta pe stadion
Dacă tor nu sunt în stare sa facă o echipa performanta,sa faca domne ședințele de CL pe stadion și să-l pună pe bețivul ala de crainic sa transmită echipa CL . Noi,cetățenii sa stam în tribune și sa vedem cum se i-au masuri pe banii noștri. Ce alura de interlop are Cone asta !
Primaria pe 16 August 2022, 13:56
#4
Cel mai slab CL
Cind ai in consiliul local consilier cu "aminare executare,,ce asteptari sa avem de la acest CL ?Primarul a bagat sub pres,poate profita de aceasta situatia,dar secretarul primariei ?
Vasile pe 16 August 2022, 13:28
#3
Intrebare
De ce este suparat dl Cone,cind tot stadionul se buc*ra! Nu este linga primar,si poate preacumintele vice e pe invers!
Sedinte de CL transparente si cu explicatii pe 16 August 2022, 08:08
#2
LEGEA E LA VOIA LOR
Parca sunt niste manelisti,atat in gesturi cat si in actiuni,totul dupa ureche si fara rezultate.Piticul arogant si cu vizibile manifestari de dictator,este deranjat si categoric fata de oricine nu este de acord cu actiunile lui si ale gastii care il inconjoara.Mai,baieti,vedem zilnic prin media cum unii conducatori,mult mai puternici si mai influenti decat voi,sunt agatati de catre niste institutii de control ale statului,si nu sunt niste maimutoi ca voi.Doar ati avut exemplul lui Dragnea si nu ati invatat nimic.
Maxim Deleanu. pe 16 August 2022, 07:47
#1
Nu toti cetatenii sunt interesatii...
....sa asiste la sedintele C.L. Daca suntem cu adevarat interesati avem mai multe posibilitati sa ne informam. Iar daca vreti si parerea mea, iat-o: CE ROST ARE CONSILIUL LOCAL?? NICI UNUL PRACTIC, IN AFARA DE A DA NISTE BANI (DESTUL DE MULTI!)UNOR OAMENI CARE HABAR NU AU DE NIMIC SI CARE NU FAC NIMIC.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.