Mafia din Teleorman - autoritatile judetene si locale. Mafia PNL si Mafia PSD.

11 August 2022 | 1231 vizualizări | 2 comentarii
Mafia
Mafia

 Mafia, lumea interlopa, e prea mica sau nu se compara cu Mafia autoritatilor din Teleorman. Mafia PNL e condusa de Eugen Pirvulescu.

Mafia PSD e coordonata de mai multi: Victor Dragusin, Adrian Gadea, Danut Cuclea, Valerica Circiumaru, Petrica Pirvu, Nicolae Badanoiu. Liviu Dragnea mai are si el putere in Mafia PSD.

Conform surselor noastre, Danut Cuclea nu ii mai raspunde fostului jupan la telefon. 

Comentarii (2) Adaugă comentariu
O viață trăită frumos și discret pe 12 August 2022, 22:40
#2
În țara lui Doamne-ajută
Dacă nu aș avea copii și nepoți,mi-aș dori să se aleagă praful odată de toți și toate,că tare s-au mai înmulțit proști și prea multă sărăcie e în jurul nostru.Ne-am sălbăticit,ne-am înrăit,nu ne place civilizația și legea,iar lăcomia și furtul sunt ”virtuțile” celor ce ne conduc.Pare că nu-i mai sperie nimic,rostesc din ce în ce mai des DOAMNE-AJUTĂ,ca pe un salut sau la orice despărțire,fără să conștientizeze cât de păcătoși și falși sunt zi de zi.Din fericire sau din păcate,Dumnezeu a lăsat doar o singură viață pentru fiecare,indiferent cât de prosper ori pauper au trecut prin viață.Nu e altceva decât trăirea unor momente,de multe ori pline de trufie și opulență,și hrănirea unor orgolii nemeritate,nejustificate și de multe ori asezonate cu minciuni și exagerare,cu toate efemere.Buc*rați-vă de viață,atâta câtă mai este,de sănătate și de tot ce vă-nconjoară.
Gogu pianu pe 12 August 2022, 08:03
#1
Trădători
Dragnea spune ca Basesescu nu a trădat interesele României dar Dragnea uita sa spună ca el i-a trădat pe cei care i-a pus PSD-ul și România la degetul mic (Coldea,Dîncu,maior),aceste persoane i-au dat totul inclusiv o drujba pe care a folosit-o și a distrus totul (PSD,România )pentru a-și apăra familia
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.