Prefectul, ITM, primarii, oamenii legii - vor ajunge in cazanul cu smoala. Textilistele lucreaza la 40 de grade si apa siroaie pe ele

26 Iulie 2022, 19:54 | 1244 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Cazan

La fel cum fierb textilistele, asa o sa fierbeti si voi, jigodiilor, porcilor, coruptilor, nesimtitilor, cacatilor. Conditiile de munca din domeniul confectiilor textile sunt boala curata.

Totul se plateste in viata asta. Haralambie Epure, prefectul,  Emil Ciobanu, seful ITM, Eugen Pirvulescu, Adrian Gadea, sunt principalii raspunzatori. 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
. pe 29 Iulie 2022, 08:04
#3
.
NIiste f...tacioase se cearta și se parasc între ele pe p...la.Scoala nu, moralitate nu, dar vor respect și salarii mari.
Lute pe 27 Iulie 2022, 04:31
#2
De ce tac?
Cred că angajatelor le place. Atâta timp cât copilul nu plânge, nu primeste țâță. Dacă s-ar împotrivi la asemenea tratament nu ar mai avea rost discuția. Așa că prostia se plătește cu suferință, de multe ori. Așa că, tu, angajata la filatura...taci și înghite! Orice! Dacă ești tută, suferă? De aia fac așa și nenorociții de patroni: pentru că tăceți și acceptați tot. Și dacă v+ar pune capra...n-ați zice nimic. Asta e realitatea

Punct. Mai aveți ceva de zi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.