Retail Park Turnu Magurele - Unul dintre cele mai frumoase centre comerciale din aceasta zona

22 Iulie 2022, 22:15 | 3185 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Retail Park Turnu Magurele

Turnu Magurele pare sa renasca din propria cenusa. Nemtii si Dan Ostahie, patronul Altex, au facut minuni pentru aceasta zona. Nimeni nu mai spera la asa ceva.

Locatia si terenul generos aranjeaza foarte bine acest centru comercial.  Vor urma si alte investitii in aceasta zona chiar daca administratia  nu priveste cu ochi buni dezvoltarea.

Ramane sa vedem, dar Turnu Magurele are potential mare daca e administrat de oameni cu intentii bune. 

Marea Deschidere - 28 iulie

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
RIP Turnu Magurele pe 24 Iulie 2022, 12:10
#6
Oare cine a beneficiat dupa frustrarea noastra???
OK la ce?La postarea ta sau la cele scrise de ceilalti?Băi,desteptule,tu stii ce inseamna frustrat?Mai bine ”frustrat”,asa cum ai inteles tu,dar cu multe loc*ri de munca,ca de acolo vin si banii.Pana acum ceva timp,cand inca mai erau bani in oras,lumea pleca la Alexandria si Buc*resti sa-si cumpere imbracaminte,incaltaminte si chiar alimente,ca aveau cu ce.Si nu era un lucru rau,mai aveau ocazia sa iasa din catunul ala de rahat,unde nu exsita nici azi un cinema,o biblioteca,o casa de cultura sau o zona de agrement pentru cei ramasi acolo.Azi au venit unele magazine,nu si cele pe care si le doresc majoritatea,numai ca vor fi din ce in ca mai putini bani.Doar niste simple semne de civilizatie si modernism nu sunt suficiente pentru o viata mai buna.Intr-un loc unde pute a coruptie si saracie nu aduci brandri de la Galeriile Lafayete din Paris.Mai ales atunci cand banutii putini stau lejer pe fundul sacului.Intr-un judet extrem de sarac voi dati saracia cu sclipici si faceti pe desteptii.
Adi pe 24 Iulie 2022, 06:55
#5
A
De ce nu-l intrbati pe Piticul porno de investitii in loc*ri de munca in productie? A facut ceva sa aduca fabrici sau firme care sa produca ceva la Turnu? Mai exista oameni calificati in Turnu? Lacatusi, electricieni, sudori, strungari, etc? Ca Mitroi a calificat ospatari si femei de c*ratenie.
ok pe 23 Iulie 2022, 13:36
#4
Nu va inteleg
Eu consider ca au facut ceva de MINUNE facand acest retail park..

O sa avem loc*ri de munca, o sa descoperim civilizatia, sunt sigur de asta.

Nu inteleg de unde atata frustrare, #1 si #3... Ganditi-va ca economisiti 50km pe care ii faceati din luna in luna de la turnu pana la alexandria, ca sa va luati haine de la pepco

Fratilor, cu ce va deranjeaza pe voi ca au facut ce au facut acolo??? FOARTE BINEEEE. AUU FACUT LOCUL ALA UN VIS, 2 SUPERMARKETURI SI UN INTREG RETAIL PARK..

GANDITI-VA CA INAINTE ACOLO ERAU NISTE RUINE, SI UN TEREN DE FOTBAL inutil.

Luati-o si asa.

Hai va pup si mai incet cu frustrarea

nu uitati cum era orasu inainte
Vreau să fiu combătut cu argumente pe 23 Iulie 2022, 10:18
#3
ASTEA NU SUNT INVESTIȚII
Pricipala problemă a zonei este lipsa investițiilor și a loc*rilor de muncă.Loc*ri de muncă prin producție,nu vânzători,paznici și posturi pentru bugetari și alți gură cască și tăietori de frunză la câini.Pot veni magazine,reprezentanțe,branduri și retaileri din întreaga lume,dar e aproape și ziua când nu le va mai călca nimeni pragul,și vor pleca lafel de repede cum au venit.Mulți dintre noi au înțeles că vor veni și vremuri ceva mai grele,iar consumul fără investiții va face ca banul să fie păstrat doar pentru priorități,urgențe,facturi și alimente de bază.Așadar,oamenii vor trăi din ce în ce mai greu și se vor abține de la cheltuieli inutile.Iar un alt motiv,poate cel mai important și actual este și lipsa banilor.Tot din lipsa investițiilor serioase și a banilor,majoritatea activităților din oraș se vor restrânge considerabil,iar rândurile șomerilor se vor îngroșa simțitor,și alți și alți tineri vor pleca pe meleaguri străine.A rămas prea puțin timp pentru o trezire la realitate.
Adi pe 23 Iulie 2022, 07:52
#2
A
Iulia, dupa ce ca sunteti saraci si prosti, mai sunteti si rai. Macar aveti de unde sa luati marfuri de calitate. Cred ca tu te imbraci de la tarane din piata.
Iulia pe 23 Iulie 2022, 06:17
#1
Marea prosteala
Renaste pe dracu, in loc sa faca fabrici unde munceasca lumea, sa ofere loc*ri de munca ei fac magazine unde au 3, 4 angajati. Pop**atia e imbatranita in Turnu Magurele tineretul e plecat. Altex a mai fost la turnu si la inchis de atatea multe vanzari.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.