Turnu Magurele - Parcul fotovoltaic, de 108 hectare, se face in livada dezafectata. Blue Sky Global SRL din Timisoara este firma care face investitia

30 Iunie 2022, 01:04 | 2833 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Parc

Sedinta de Consiliu Local in data de 29.06.2022. Sedinta a durat 20 de minute (revenim asupra sedintei). Printre proiectele de hotarari, nu se dezbate nimic, a fost si acesta. Tarlaua 16, parcela 57, e "livada dezafectata" si 107, 94 hectare. 

6.Proiect de hotărâre privind aprobarea studiului de oportunitate si a documentatiei de atribuire pentru desfăsurarea licitatiei publice în vederea concesionării imobilului-teren extravilan în suprafată de 108,831 ha, situat în municipiul Turnu Măgurele, tarlaua 16, parcela 57, apartinând domeniului privat al municipiului Turnu Măgurele, înscris în cartea funciară nr. 22272 UAT Turnu Măgurele, nr. cadastral 22272. Initiator: Primarul municipiului Turnu Măgurele

Comisie de specialitate: Comisia pentru programe de dezvoltare economico-socială, buget-finante, administrarea domeniului public si privat al municipiului, agricultură, gospodărie comunală, amenajarea teritoriului si urbanism, protectia mediului, servicii si comert. 

Clic aici pentru hotararea Primariei Turnu Magurele.  Clic la punctul 6 sau aici pentru detalierea hotararii

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
mda pe 01 Iulie 2022, 21:36
#4
are dreptate
cone si bulmez litere de o schioapa sick
Poireanu pe 30 Iunie 2022, 21:59
#3
Valiza lui Petre pitis și Nicoleta pene (fosta teldrum)
S-a greșit ceva in valiza lui Petre,Nicoleta și poebnrec de la Rise project,nu s-a trecut investiția care o face Dragnea junior și asociații săi (Mădălin și Tianu -pianu gabriel) in viitoarele fabrici una de bomboane la giuvarasti și una de mașini bwe între turnu Măgurele și putineiu.
nume de cod pe 30 Iunie 2022, 18:51
#2
valiza
Sergiuleeee, Sergiuleeee, lasa-neeeeee, lasa-neeeee
CATALIN MANZATU pe 30 Iunie 2022, 15:00
#1
Intrebare.
UNDE SE AFLA LIVADA DEZAFECTATA? OARE NU PUTETI FI SI VOI ODATA CLARI?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.