Cetatea Turnu Magurele - Roberto Ziduri 1 - 0. Cetatea are emotii pentru promovare

19 Iunie 2022, 09:40 | 1603 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Stadion

Desi s-au bagat foarte multi bani, Cetatea se chinuie cu adversari mai slab cotati. Poate asa trebuie sa fie. Scopul trebuie sa fie fotbalul, nu promovarea.

Un meci de baraj se poate pierde din mai multe motive. Ce se intampla daca echipa nu reuseste sa promoveze?! Trebuie facuti pasi mici si siguri, nu pompati bani pentru a cumpara promovarea sau am inventat sacul fara fund.

Daca nu se construieste solid, proiectul se va destrama la prima adiere de vant. 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Grig pe 21 Iunie 2022, 23:26
#7
Cetatea
Domnul Lazăr, ai grija sa nu cada zidul pe tine ca prea arogant esti,zici ca tu ai înființat fotbalul la Turnu Măgurele. ,,PRUST""
Gabi pe 20 Iunie 2022, 19:49
#6
Leutii
Ce comunisti pe aici....cica echipa cu jucatori din oras...
Rahan văru' lu' Tarzan pe 19 Iunie 2022, 21:42
#5
# 1
Și dacă nu se făcea stadionul, de ce nu s-a făcut. Ați vrut echipa orașului? Ați vrut. Băi rahat pensat, primarul a trebuit să asculte vocea plebei. VOI RAHAȚILOR ați vrut asta! Nu recunoașteți asta? E și normal la niște cărcotași ca voi. Întrebarea de 10 puncte: ce plm făcea Crăcea dacă ieșea primar? Curgea lapte și miere? Băi labagiilor, voi degeaba criticații! Ați oferit vreo alternativă viabilă la Cuclea? Ați ținut-o tot cu looserul de Crăcea? Hai sictir!
Victor pe 19 Iunie 2022, 12:59
#4
???
Care fotbaliști din oraș???când erau numai din oraș făceau egal cu saele,traian,...
Stefanel de la hotel pe 19 Iunie 2022, 12:57
#3
Turriss of,Turiss
A fost o echipa in Turnu Măgurele numita Turiss,făcută de Dragnea pentru fiulsau,cu ajutorul lui Burleanu,,Dîncu și Coldea,pe care Dragnea i-a trădat deorece așa a fost educat la givarasti.Dar a și trădat membrii PSD și a distrus și PSD-ul,folosind partidul ca sa-și apere familia (d-na Bomby)In final a făcut o mare greșeală și-A adus fiul pe Ștefan l-a băgat in afaceri,a distrus totul pe ce a pus mina,a twitter cotele de carne a muncitorilor de la ferma salcia l-a sfaturile primite de directoarea economică Ilie Elena (fosta cicalex) și al lui Ilie Dragnea adus de la gratia sa-l supravegheze pe stefanel,sa nu facă roștii,dar l-adezimfoat pedragnea și prostit ascuzindu-i adevarul.
Pt.primar pe 19 Iunie 2022, 11:46
#2
Jucători din Turnu
Vrem jucători din orașul nostru, nu nr încălzește promovarea unora pe care nu I dorim.Vrem sa susținem fotbaliști ai acestui orasel.
Bani aruncati pe fereastra pe 19 Iunie 2022, 10:22
#1
Baietii veseli de la PSD
Primarelul satucului cu titlu de municipiu este vizibil numai pe la stadion.Sunt mai multe loc*ri pe stadion decat loc*ri de munca,dar el este tare mandru.Va scoate capul si se va milogi dupa voturi doar in cele 30 de zile de campanie electorala,in rest,combinatii si afaceri din care castiga numai el si gasca de care este inconjurat.Si daca vorbim despre joc,ceea ce s-a vazut la acel meci nu prea are legatura cu sportul de care faceti vorbire,fotbalul.Iar scorul,sa fim rezonabili,este insuficient pentru o dorita promovare.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.