Video Una dramatica - Dedicatie speciala pentru Dragnea - "Constantine, tine seama fetele din Bucuresti". Politica si delicatesuri.

13 Iunie 2022, 09:40 | 3322 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Constantin si cu Irina

Sarbatoare mare. Sa ne distram putin. Constantin si cu Irina. Dedicatie speciala pentru Dragnea - "Constantine, tine seama fetele din Bucuresti". Politica si delicatesuri.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Bombonica de ciocolată pe 13 Iunie 2022, 11:50
#1
Trufia și lăcomia l-au îngropat pe ”Constantinul” nostru
Culmea,pe țărănușul intrat în politică în sandale și cu ciorapi flaușați(așa a spus Miron Mitrea),nu fetele din Buc*rești l-au păcălit,ci unele de pe la Olt,Teleorman și de prin Moldova i-au pus coarne și capac.Oricum,lui îi luase mințile puterea și dragostea de bani,de bani mulți.Dar,cum se-ntâmplă deseori în viață pe la unii,Dumnezeu,la un moment dat,le aranjează bine pe toate.Și încă mai are destulă treabă cu acesată pramatie iubită numai de săraci,de proști,de naivi și cei ce-i seamănă.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.