De la Dragnea la Pirvulescu - De la MU.A la “În județul ăsta eu sunt președinte. Am imunitate, mie îmi sug p**a”.

10 Iunie 2022, 05:12 | 2038 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Pirvulescu

Eugen Pîrvulescu: “În județul ăsta eu sunt președinte. Am imunitate, mie îmi sug p**a”. O investigație jurnalistică arată adevărata față a șefului PNL din Teleorman. Dezvăluiri despre o serie de afaceri cu bani publici, suspecte de corupție

„Gândește-te că în județul ăsta eu sunt președinte (…) Nu poa’ să treacă de mine (…) Deci eu de 10 ani am 7 dosare la DNA (…) Ei la mine nu pot ajunge, că am imunitate, mie îmi sug p**a” spunea Eugen Pîrvulescu într-o discuție despre o afacere care a ajuns pe masa procurorilor DNA.

O investigație de amploare publicată pe platforma CONTEXT.ro reconstituie ascensiunea politicianului Eugen Pîrvulescu. Jurnaliștii au identificat o serie lungă de afaceri cu bani publici, multe suspecte de corupție.

Milioane de euro din taxele locuitorilor din Teleorman au ajuns la companiile patronate de senatorul PNL Eugen Pîrvulescu. Le-a promis, în schimbul banilor, săli de sport, echipamente medicale și apă curentă. În loc să le construiască, Pîrvulescu este acuzat că și-a clădit o rețea de corupție în județul controlat ani de zile de fostul șef al PSD Liviu Dragnea. Alegătorii s-au ales cu planuri pe hârtie și cu banii dați, scrie CONTEXT.ro.

Mai mult >> de la sursa: Cronica de Teleorman.ro

 
Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Bun observator pe 12 Iunie 2022, 06:28
#5
Se vede cu ochiul liber
Are meclă de mitocan, de țopârlan. Nu poți avea nici-o încredere în el, fața îl trădează.
ion pe 11 Iunie 2022, 22:45
#4
PIrvulescu
Cum dracu l-au ales pnl-isti pe acest hot ?Sunt masochisti?

Lulaku al |||-lea pe 11 Iunie 2022, 12:03
#3
Uramatoarea valiza
Pirvulescu,ca sa scape de Rahova trebuie sa meargă la pitis Petre,Nicoleta pene,și Poenaru de la Rise sa-i pregătească o valiza cu documente dar sa nu mai pună documente car nu trebuie sa ajungă in public .cred ca acuma ii vor duce capul și nu vor mai greși .valiza lui Petre pitis și Nicoleta pene (fosta teldrum ) a dus la distrugerea lui Dragnea,adică Nicoleta i-apus pasarica in cap lui Petre cit și lui Dragnea Livache ar trebui sa-l dezgroape pe Emil Lungu,fostul consilier de la prefectura și CJ sa -i spună adevarul adevărat,adică cine la futut in gura pe românește,sau sa caute una din persoanele cu,care Emil lungu a lucrat foarte mult timp si deține mult adevărurii.

Lukaku pe 10 Iunie 2022, 19:46
#2
Adevăr și realitate a faptelor
Atât timp cât la pușcărie au staționat o grămadă de ”personalități”,începând cu foști prim miniștri,miniștrii,parlamentari,președinți de consilii județene și mulți primari și persoane publice,nu va fi greu să vedem priponiți și alte persoane publice ce sufocă funcțiile publice doar pentru că sunt slugile unui șef de partid,și se văd intangibile.Dacă vrem o societate normală,legea trebuie să fie lafel pentru toți cetățenii ei,indiferent de statul social,și mai ales de apartenența la un partid sau altul.
Lulaku pe 10 Iunie 2022, 08:46
#1
Adevăr
Pirvulescu va avea soarta și destinului lui Dragnea,dar exista un adevăr,Dragnea a avut mare șansa sa fie președintele României dar cei apropiații in frunte cu fiul sau,ilie. Dragne,Petre pitis,putineanu,l-au futut in gura,l-au prostit,dar și Dragnea i-a trădat pecei care i-a pus PSD-ul petava (Coldea,maior,Dîncu .)
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.