Boris Johnson e pe invers! Reduce numarul functionarilor publici cu 90.000, adica o cincime!

31 Mai 2022, 21:07 | 822 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Boris

Boris Johnson e pe invers! Reduce numarul functionarilor publici cu 90.000, adica o cincime!

Din pacate Boris e premierul UK si nu al Romaniei! ,,Ca la noi, la nimenea!" - zice poporul! De fapt in intelepciunea sa, Guvernul nostru a pus semnul egal intre bugetari si popor! Restul nu conteaza!
https://l.facebook.com/l.php?u=https://www.aktual24.ro/invers-fata-de-romania-johnson-reduce-numarul-functionarilor-publici-nu-vom-mai-cere-ca-statul-sa-aiba-aceeasi-prezenta-colosala-in-vietile-oamenilor/&h=AT3t7tbKwYz3_gCHhRR4t5iTSfihZRhxRDeIBCvyOQRI_VBcDUXbjuOdEtCtzOFKEs4lG7YEHmVWd6ROFDPARkrWKK3YVASgnBUwC88LdkhYnsWH3HU7rUztviOuLjQUaMm1&s=1

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Anglia - România 1-0 pe 01 Iunie 2022, 10:50
#2
HAI CU TOȚII LA STAT !
Măi,Lisaveto,dacă dumneata crezi ca în asta constă o politică dusă corect,și ai noștri par ceva mai spălați,în schimb,la șmecherii,hoție,combinații mafiote și prostirea cetățenilor pentru obținerea voturilor cu orice preț suntem mult mai”evoluați” decât ei.De-aici deducem și diferența dintre Marea Britanie și România,diferența dintre o țară civilizată și prosperă și una în care haosul și mediocritatea domnește în aproape orice instituție,chiar și în parlament și ministere.Oare câți cetățeni englezi au fugit din țara lor pentru a munci în România și a o duce mai bine,și câți români au luat drumul spre Anglia,tot din aceleași motive?Când se rupe firul logicii apar și comentariile simple și superficiale.Comentarii aruncate răutăcios chiar din partea unora,posibili bugetari,fără o înțelegere reală a realității.După voi,potopul,nu!?O să plătească nepoții și copii voștri toată această muncă la stat,cu tot cu împrumuturile făcute dea lungul anilor.
Elisabeta regina pe 01 Iunie 2022, 07:00
#1
Apă și săpun
Pentru mister Boris. Pare cam nespălat individul, și cam nesimțit.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.