Ghid de tundere a arborilor din mediul urban

30 Mai 2022, 09:48 | 1495 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Pomi

Ghid de tundere a arborilor din mediul urban. Aerisirea coronamentului si inaltarea coronamentului. Mai mult, aici >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
... pe 30 Mai 2022, 21:39
#5
Turnean calm
Primaria conform adreselor primite de la asociatiile de proprietari,prin LocalUrbana,era obligata sa tualeteze arborii care prezentau un real pericol.Actuala conducere a orasului este depasita de realitati.Si felul cum au intervenit pentru inlaturarea copacilor cazuti si deblocrea cailor de acces,cu lehamite si intirziere,felul cum au comunicat cu cetatenii.A aparut la tv.un primar speriat si habarnist cum este cunoscut.
Alt TURNEAN. pe 30 Mai 2022, 20:49
#4
Unui Turnean suparat.
Si ce trebuia si putea face Cone??? Iti pun o intrebare fundamentala: TU TE SIMTI CAPABIL SA FACI CEEA CE AR TREBUI SA FACA ACTUALUL PRIMAR SI ECHIPA LUI SI NU FAC? SPUNE DA, DA-TI NUMELE, PREZINTA-TI C.V. SI ECHIPA SUPERPOTENTA SI-TI GARANTEZ CA TE PUN PRIMAR, CU PERSPECTIVE PENTRU MAI MULT. DACA NU RASPUNZI IN TREI ZILE, LEAGA CATEAUA LA GARD!
Catalin. pe 30 Mai 2022, 18:35
#3
Lui Stroe.
NU TREBUIE ANUNTAT, ASEMENEA DEFECTIUNI SE SEMNALEAZA AUTOMAT. ALTA ESTE PROBLEMA. SISTEMUL ENERGETIC NATIONAL ESTE NESIGUR, DAR TARIFELE AU DEPASIT ORICE LIMITA! AZI NOAPTE NOI STATEAM IN BEZNA, IAR LA BULGARI PARCA ERA ZIUA!
Turnean pe 30 Mai 2022, 18:17
#2
supărat
Orașul este făcut varză de o adiere de vint, cum a fost aseară. Autoritățile locale sunt total depășite de situație, noroc cu țiganii ca transporta crengile rupte care blochează străzile. Mergeți în zona Kaufland și în cart Taberei și vedeți neputința aleșilor noștri, indolenta, nepăsarea lor de pina aseară.

Mai dl director Cone, tu nu trăiești în orașul ăsta, chiar nu vezi, chiar nu știai ca trebuiau toatelati pomii, tu ești nebun ?
Stroe pe 30 Mai 2022, 11:18
#1
Vijelia
A cazut un pom pe firele electrice și nu răspunde nimeni nici la primarie nici la cea vânzare la telefon Libertății Turnu Măgurele
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.