Ce-i lipseste chelului? Tichie de margaritar! Deoarece primarul e un om inteligent - Orasul Zimnicea vrea banci inteligente.

20 Mai 2022, 12:47 | 1288 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Banca smart

Se spune, ironic, despre cel care, lipsit de lucruri de primă necesitate, dorește să aibă altele, mai puțin utile sau inutile.

Orașul Zimnicea se modernizează și se digitalizează. 35 de bănci inteligente, dronă de monitorizare în situații de urgență și 100 de camere video de supraveghere. Sunt doar câteva dintre achizițiile care vor face din Zimnicea un oraș SMART.

Pagina Facebook Primaria Zimnicea - "Al doilea proiect de hotărâre vizează asigurarea de sisteme TIC și echipamente smart în orașul Zimnicea. Proiectul urmărește asigurarea infrastructurii TIC la nivelul orașului-digitalizarea administrației publice locale, achiziționarea de sisteme video inteligente de supraveghere(100 de camere), asigurarea de mobilier urban inteligent(35 de bănci), achiziționarea unei drone de monitorizare și supraveghere în situațiile de urgență."

 

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.