Te ingrozesti! Turnu Magurele e scapat de sub control: Un tanar recidivist snopeste in bataie, in plina zi, o minora. Masina unui procuror a omorat un senator

16 Mai 2022, 22:41 | 3237 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Turnu Magurele
Minora de 15 ani, snopita in bataie de un recidivist de 17 ani, in plina zi, in Turnu Magurele.
 
Parintii fetei ar fi depus nenumarate plangeri la politia de acolo inainte, dar fara rezultat. Fata a ajuns cu fractura la nas la un spital din Bucuresti. Necesita mai multe operatii de reconstructie faciala. Baiatul l-a batut chiar si pe tatal fetei si ameninta ca o sa o violeze pe sora mai mica. 
 
Una dintre cele doua procuroare de la Parchetul din Turnu a considerat ca baiatul nu reprezinta un pericol social, nu este o persoana violenta, si a fost lasat in libertate. 
 
Părinții baiatului sunt plecați de ani buni din tara, el sta cu bunica și se știe în tot orașul ca o amenință cu cuțitul. Nu este prima data când își iese din fire din cauza băuturii și a drogurilor. 
 
 La acelasi parchet se intrumenteaza un caz tinut sub pres pana acum, un om a murit lovit de masina unui procuror din Teleorman, care dupa accident a intrat in concediu medical si isi face veacul prin Turnu Magurele, in timp ce una din cele doua procuroare colege cu el instrumenteaza cazul de care opinia publica nu stie, ca a fost tinut sub pres.
Polita din Turnu Magurele, la fel de "profesionista" a fost in ambele cazuri tinute "la secret"
De la sursa: pagina Facebook Alexandria Teleorman Romania 2.0
Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Gogu pe 16 Mai 2022, 23:08
#2
Exista politie?
Orașul este scăpat de sub control de mult! Nu vezi picior de polițist!Vor șpagă,salarii mari și să iasă la pensie la 45 de ani! Un sistem corupt,un comandant care nu are treabă cu profesia,o justiție la fel de corupta și murdara! Pe cei de la poliție nu îi trage nimeni la răspundere!
Gogu pe 16 Mai 2022, 22:53
#1
Zxvbfdhvfjjj
Miliția comandantului Dumitrașcu omul de Vinatoare al lui pitis Petre(teldrum) și Liviu Dragnea,doarme in cizmele statului .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.