Moartea lui Gabi Trifu si fata lui Dragnea

13 Mai 2022, 16:00 | 6150 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Gabi Trifu
Conform comentariilor, Gabi Trifu era in timpul programului de munca (300 de ore). Epuizat din cauza programului de la locul de munca, iar drumul i-a pus capacul la tron.
Gabi Trifu era o sluga ca majoritatea teleormanenilor. Daca scapi de la locul de munca, te omoara drumul (conditiile de trai). Gabi Trifu a fost foarte obosit si nu a mai reactionat la starea foarte proasta a drumului. Cele doua cauze principale:  drumul si programul de la locul de munca. 
 
Încet, încet, iese mizeria de sub preș
 
Nu credeți că un răspuns și o explicație, mai pe înțelesul tuturor, trebuie să vină și din partea celor de la Teldrum? Și-uite un răspuns al lui Z, amețit de-atâta prostie și slugărnicie, încurcă drumul cu ulița lui și se exprimă ca un Gâgă.
Acum nu mai iese Dragnea să ne spună despre Statul Paralel și că numai Coldea și Pahonțu sunt de vină pentru drumurile proaste din Teleorman? Că el a vrut să asfalteze, nu ca în anii 90, atunci când mergea pe stradă sau trotuar și i se zdruncina capul fetiței lui când era plimbată cu căruciorul.
Anii au trecut,iar fetiței lui i se zdruncina capul mai mult prin America(USA), iar tăticului, destul de des, prin Brazilia, Maldive și alte locații luxoase din lume. Chiar să nu existe oare nicio legătură între unul care a călărit Jud. TR, firma TELDRUM și mai apoi întreaga Românie, timp de foarte mulți ani si starea drumurilor din Teleorman din ziua de azi? Înainte de a vă da cu părerea, a înjura și a arunca pisica, mergeți la cauză, nu la efect. Hai,l asă că vă salvează APP.
 Citeste si: Video Un bărbat din Turnu Măgurele a decedat într-un accident rutier pe DN 52
 
UNTESU IULIAN sa dea graficu de paza din ultimele 3 luni la anchetatori el e direct implicat in accident deoarece la fortat pe Trifu sa se duca la Alexandria.
Adevărat
Vărgau la băgat de noapte la vagoane când a venit la trimis iar și 300 despre pază prea mult oboseala
Vinovatul
Vărgau la băgat seara de pază la vagoane la Alexandrina când a venit din schimb la trimis să ducă oamenii la Alexandria din Turnu Măgurele el obosit a adormit la volan prea multe ore la muncă 300
Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Poliția gramaticii pe 19 Mai 2022, 11:23
#4
Învață să scrii
Dragii mei reporteri și redactori, dacă tot vreți să mâncați un căcat fără măcar un pic de informații in spate, măcar să fie scris corect gramatical. Demonstrați pe zi ce trece faptul că acest site a fost făcut doar pentru a se lua de lume și pentru a spune doar niște cretinisme, chestii spuse de niște oameni inculți și agramați. Măcar dacă știați să scrieți, poate aveați un pic de credibilitate..
turnean pe 15 Mai 2022, 12:49
#3
hotie si nesimtire
daca untesu la pus sa faca 300 se ore ceea ce este enorm atunci sa fie cercetat iar daca este vinovat sa plateasca,nu stiu cine e in spatele lui dar untesu face angajari untesu desface contracte de munca untesu e si pensionar cu o pensie foarte buna iar acum o persoana a murit nu stim din vina cui dar vinovatii sa plateasca
Cristian pe 13 Mai 2022, 18:38
#2
...
Tu asta care scrii, pur si simplu esti analfabet functional. Habar nu ai sa scrii o propozitie ce sa mai vorbim de articol. Trebuie sa chicesti ce ai vrut sa zici acolo.
Fost coleg pe 13 Mai 2022, 16:31
#1
Untesu
Cine îl tolerează pe acest slugoi și agramat că șef de pază? Vărgau,stai liniștit și maninca- ți pensia aia mare, că destul ai lenevit! Vezi poate mai treci pe la piata sa unpli sacosele de la amărâți de țărani,că ție așa îți place!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.