Turnu Magurele - aer bun si aer rau in diferite zone ale orasului

20 Aprilie 2022, 11:49 | 1984 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Turnu Magurele

Muntii de cenusa si tot ce tine de reziduri rezultate din activitatea Donau Chem sunt poluatori foarte periculosi. Ioan Niculae si Primaria Turnu Magurele sunt raspunzatori de acest dezastru.

Agenţia pentru Protecţia Mediului Teleorman monitorizează calitatea aerului în judeţul Teleorman prin intermediul a 5 staţii automate ce fac parte din Reţeaua Naţională de Monitorizare a Calităţii Aerului (RNMCA): TR-1 Alexandria (staţie de fond urban), TR-2 Turnu Măgurele (staţie de trafic), TR-3 Turnu Măgurele (staţie de fond urban), TR-4 Turnu Măgurele (staţie industrială), staţia TR-5 Zimnicea (staţie de fond urban). 

Clic pe foto pentru vizualizare

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Pensionar pe 20 Aprilie 2022, 22:30
#3
Pt.A.N..Mediu(filiala Teleorman
Veniți cu soluții concrete și să le realizați nu doar dați sfaturi irealizabile băi ieșiți pe termen și vorbiți cu oameni nu stați în birouri și urmăriți de pe calculator vreți datele corecte mergeți pe termen la fața locului nu din fotoliu mai nou unele slujbe plătite de Stat.dar ne verificate de nimeni .A.N.M.Iesiti pe termen se apropie Pastele...... succesuri.
Geo pe 20 Aprilie 2022, 22:03
#2
Pt.A.N..Mediu(filiala Teleorman
De ce nu vorbește nimeni de poluare in apropierea orașului de la ferma de pui.!??!? Din apropiera cartierului Măgurele.????!!!.....
Un cetățean pe 20 Aprilie 2022, 21:52
#1
Pt.A.N..Mediu(filiala Teleorman
Cenușă cupriferă care este depozitata între C.I.C.si UVCP. Datează din perioada când funcționa Acidul Sulfuric și era materie prima pt.U.V.C.P (unitate de valorificare a piritei cuprifere care era rezidiu in urmă obținerii acidului sulfuric cu o concentrație de 99% cea mai buna din lumea Industriei Chimice de aceea a fost pusă pe BUTUCI și să importe România ceea ce produceam noi.).in concluzie mormanele de pirita nu sunt făcute de DONAU CHEM.ci de C.I.C. (deci de vina este numai statul Român pt că nu a valorificat acele reziduuri chimice) in concluzie de vina este!!!!???!!! răspuns la purtător.!? %÷π (cei care faceti anumite afirmații faceți analizele la laborator autorizat de stat nu la orice privatizat venit din vestul Europei.(A.N.M. informativă când a fost oprit acidul sulfuric de la CIC TR.MAGURELE ! ).…... succesuri !!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.