Turnu Magurele - Circula un banc prin urmatoarele locuri: Praporgescu, Piata, Central, Catanga

14 Februarie 2022, 05:05 | 3133 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Faliment

Falimentul la mine, falimentul la tine. Finalul bancului - falimentul la toti (aproape).

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Dumi pe 17 Februarie 2022, 09:12
#9
Dacă ar durea prostia,te-ai auzi de pe lună
Că am intrat în pleavă,da,asta cam este,dar proastă este numai cea care ți-a dat viață și șansa să deschizi ochii într-o lume civilizată.În schimb,tu,faci pe părerologul cu numai doar câteva clase.Ia spune-ne,ce este mai greu,un kg de fulgi sau un kg de fier?Brr,Doamne,câtă prostie pot acumula unii,iar ei au impresia că au atins un nivel al unui licențiat,în orice,bineînțeles.
Sfântul Mitică Blajinul pe 16 Februarie 2022, 07:36
#8
Lui Dumi
Te-ai aruncat în discuție precum proasta-n pleavă. Majoritatea firmelor de pe Praporgescu sau Centru sunt de tip AF, care plătesc impozit forfetar. Că statul aruncă cu banii aiurea este altă gâscă-n altă traistă.
Pt #4 pe 15 Februarie 2022, 10:03
#7
Nr. 4
De unde ai cumparat tu din piata sau Praporgescu fac toata ziua vanzare de 500 lei..iar 'kakafland' face enorm mai mult, de sute de mii de lei..acolo era evaziunea, daca nu iti dadea bon, nu la amaratul care vinde si el de cateva sute de lei sa isi asigure traiul zilnic. Dar stai linistit ca statul il jupoaie pe alte parti, nu il iarta..
Dumi pe 15 Februarie 2022, 08:53
#6
Pentru cel de la #5
E imposibil să iasă ceva bun din mintea unora atunci când gândesc doar cu anusul.”Și dacă primești bon ce?”,”Ce-am mai ris!”.Măi,capete de cretă,TVA nu ajunge la primărie?Păi banii pentru salariile grase ale bugetarilor,pensiile nesimțite ale unora care au ieșit mult mai devreme la pensie,alocațiile copiilor,ale celor cu handicap,plus banii pentru investițiile inutile de unde se fură-n draci,de unde vin?De unde vin banii la bugetul de stat,prin ANAF către Ministerul de Finanțe,dacă nu din totalitatea colectărilor de taxe,impozite și TVA?Că la noi colectarea este de rahat,este altceva.Și mai e ceva important.Prin fiscalizare există și controlul celor ce incasează și dau mai departe către stat contribuțiile către cei despre care îți spuneam că trăiesc mai bine decât cei ce trudesc în privat.
Si daca primesti bon ce? pe 14 Februarie 2022, 19:53
#5
Crezi ca te incalzeste pe tine?
Primesti bon si esti sigur ca profitul nu se mai reinvesteste in oras.La firmele locale reinvesteau,mai o vopsea,mai un cui....orice se mai intorceau o parte din bani.TVA ul nu ajunge la primarie,asta ca sa stii,tot statul il incaseaza
floridor pe 14 Februarie 2022, 09:13
#4
fiecare cu parerea lui....
cel putin la kaufland primesti bon,deci plateste tva,la piata si pe praporgescu n-am prea vazut....
Oare? pe 14 Februarie 2022, 08:30
#3
Ai fost prin oras?
Am fost sambata,a scazut in intensitate prezeta oamenilor,erau majoritatea veniti din alte localitati limitrofe,majoritatea beleau ochii.In schimb lume multa in piata,in magazinele de pe Praporgescu ba chiar si la carmangerii,Marine e un exemplu,lumea statea la coada in strada.Terminati cu prostia asta de faliment,clientii isi aleg singuri ce e mai bun pt ei.Se vede clar ca nu esti un Turnean adevarat si nu meriti sa mai locuiesti in orasul asta,asa amarat cum a ajuns.Daca preferi ca niste straini sa scoata banii si mai mult din el...meriti soarta de a iesi mereu pe locul 2 Claudiu.Te pup,dar sa stii ca nu te mai votez.
Eu pe 14 Februarie 2022, 06:56
#2
Câtă răutate!
Nimeni nu trebuie să-și dorească răul altuia și nici să se buc*re de răul altuia!
Tvi pe 14 Februarie 2022, 06:16
#1
.
Ce-am mai ris.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.