Video Magazinul Kaufland Turnu Magurele

08 Februarie 2022, 09:50 | 3198 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Kaufland Turnu Magurele

 Magazinul Kaufland Turnu Magurele. Mai jos pentru video

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Mariana. pe 10 Februarie 2022, 07:50
#6
Pentru "Ela".
Daca n-ai bate campii cu hodoroctronc*rile tale, ai fi, daca nu interesanta, cel putin amuzanta! Peroratiile tale amintesc de unul Chicos Rostogan.
Titi olteanul pe 09 Februarie 2022, 09:09
#5
Dar ceva pregătire ai,costorare?!
Mergeți la muncă,costorare,nu mai faceți comerț cu geanta și sacoșa,nu mai schmbați valută,dați-vă copiii la școală și veți avea și ceva mai multe resurse pe viitor,să vă puteți ”loa” ce vreți.Cât credeți că vă va mai putea susține un stat atât de slab,sărac și ”eșuat”?
Nvm pe 08 Februarie 2022, 16:31
#4
Pentru #3
Pt #3 cum iti permiti sa vorbesti la plural? Vorbeste pentru tine dragul meu. Noi ne-am saturat sa cumparam de la colt de strada,vanzatoarele prostindu-ne de fiecare data. Nu te obliga nimeni sa te duci sa cumperi din Kaufland.
anghel costoraru pe 08 Februarie 2022, 14:03
#3
a
e bun magazinu da daca nu avem bani cu ce sa loam ?
Ela pe 08 Februarie 2022, 10:43
#2
De ce și cui să-i fie rușine?!
Măi,babanule,a început să vă pută c*rățenia,civilizația,multitudinea de oferte și prețuri,democrația și dreptul de a alege?Nu te obligă nimeni să citești sau să mergi să cumperi de acolo.Singurul lucru care ar trebui să te deranjeze este doar prostia ta,soră bună cu invidia și impotența de a face lucruri mai bune.Rămâi un clinet fidel al cutiilor din tablă,lafel ca garajele care au sufocat orașul,și a mărfurilor de la chinezi.Te vom recunoaște cu ușurință pe stradă.Asta au reușit să facă stăpnii voștri PSD-iști din voi,niște mici chinezi,inerți,captivi și cu creieri bine spălați.
fane babanu pe 08 Februarie 2022, 09:54
#1
Pentru Redactie
Stiri nasoale rau, vouă nu vă este rusine cu asa ceva?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.