Kaufland Turnu Magurele - Sambata am trecut, peste noapte, de la targ la shopping

04 Februarie 2022, 22:41 | 3457 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Kaufland Turnu Magurele

Kaufland a pus lucrurile intr-o ordine fireasca. Cei care vor scapa de tavalugul Kaufland-Lidl sunt adevaratii producatori locali, taranii. Taranii producatori vor fi din ce in ce mai cautati. Patri-otii sunt pusi la respect. 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Adi Voinea pe 06 Februarie 2022, 23:20
#6
un oras pierdut
Turnu Magurele este un oras mort de multa vreme.

Multi spun ca s-a furat mult in Turnu Magurele, eu spun insa ca cei pe care i-ati ales(cate 3-4-5 mandate) nu au avut habar despre mediul de afaceri si cum ar putea transforma Turnu Magurele intr-o afacere de succes.

Indiferent de culoarea politica, alegeti un om care a facut ceva in viata, nu unul care va face din vorbe la fiecare 4ani.

Kaufland va c*rata poate cativa buticari care functionau mai mult dusi de val, va creste conc*renta, vor mai scadea preturile pe ici pe colo si foarte important va creste conc*renta pentru forta de munca educata din oras. Kaufland plateste peste media pietei si dupa ce se vor deschide si celelalte magazine, tinerii, care au mai ramas in oras, vor putea lucra pe salarii ceva mai bune.

Kaufland nu este o sperietoare ci un prim pas spre normalitate. Faceti presiune pe alesii locali sa creeze scheme de subventie pentru producatorii de bunuri si o sa fie ceva mai bine pt oras.
Pt #4 pe 05 Februarie 2022, 20:55
#5
Mare dreptate ai!
Doar ca ce nu stii, e ca s-au marit si taxele si impozitele. Pe case, terenuri, dar si pe autovehicule. TRAIASCA PARLAMENTARII (la 2 metri sub pamant)
Gari Kasparov pe 05 Februarie 2022, 10:28
#4
Începeți să vă puneți întrebări?!
Târziu,foarte târziu,aproape că au devenit inutile astfel de întrebări.Lasă că vă face PSD loc*ri de muncă,cam tot atâtea cât au făcut și în ultimii 30 de ani.Loc*rile de muncă pentru bugetari depășesc cu mult pe cele ale celor din privat,așa că acum știți cam cine are bani de cumpărături,și cine nu.Voi ce credeați,că minciunile,promisiunile și prosteala,vor merge la nesfârșit?Iată că încep să vină și facturile din urma voturilor voastre,inclusiv cele de la gaz,energie electrică,combustibili,apă menajeră,alimente,medicamente și toate celelalte trebuincioase.Așteptăm cu nerăbdare și mărirea taxelor și impozitelor,așa,pentru îngroșarea portofelelor tot celor de la stat.Până când?Eeee,deabia acum să începeți să vă puneți întrebări.
Zinoe pe 05 Februarie 2022, 08:19
#3
Kaufland
Frumos dar cu ce bani cumperi că nu sânt loc*ri de muncă
Pt #1 pe 04 Februarie 2022, 23:58
#2
.
Daca nu mai au stiri despre care sa scrie, trebuie sa scrie despre ceva..sa fie activitate.
valica boss pe 04 Februarie 2022, 22:48
#1
d
ba da ma ti albit in cwr cu asta al vostru
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.