MAI (Ministerul Administrarii Infractorilor) a prins hotii care au terorizat comuna Ciuperceni. Cine ii prinde pe cei care administreaza aceasta afacere?!

03 Februarie 2022, 16:24 | 2789 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Hoti

Indivizii tocmai plecau cu bunurile oamenilor, la Corabia, pentru vânzare.

Hoții care au terorizat mai mult de un an comuna Ciuperceni din județul Teleorman au fost prinși și se află acum în arestul IPJ Teleorman.
În urma reportajului difuzat de Total Impact și Antena 3, ancheta a evoluat rapid, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Citește și
https://totalimpact.ro/2022/01/26/comuna-ciuperceni-terorizata-de-hoti-oamenii-nu-mai-ies-seara-din-case/

Polițiștii și procurorii au descins la domiciliile suspecților din Turnu Măgurele, unde au găsit o parte dintre bunurile furate din gospodăriile oamenilor.
Aceștia tocmai se pregăteau să plece spre Corabia, în județul Olt, unde aveau de gând să vândă o parte din ce furaseră.
Vă reamintim că în comuna Ciuperceni toți locuitorii, cei mai mulți bătrâni singuri, trăiau într-o teroare permanentă din cauza hoților care le intrau în gospodării și furau tot ce găseau, de la drujbe și motocultoare, până la găini, curcani și cazane de țuică.
Primarul localității, Lucian Stoicea, a fost cel care a făcut permanent demersuri pentru prinderea hoților, însă ancheta se mișca greoi, în timp ce tupeul hoților creștea, pentru că nu pățeau nimic.
De teamă, oamenii ajunseseră să se baricadeze noaptea în case și nu îndrăzneau să intervină chiar dacă vedeau pe geam, cum mergeau prin curte, convinși că dacă ar ieși la ei, ar putea fi chiar uciși.
Potrivit IPJ Teleorman, polițiștii din Turnu Măgurele și din cadrul Secției nr.7 Poliție Rurală Crângu au pus în executare 5 mandate de percheziție domiciliară, la locuințele unor persoane bănuite de furt calificat, fapte ce ar fi fost comise în localitatea Ciuperceni.
În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe bunuri: monitor, drujbă, flex și alte unelte.
În aceeași cauză, în luna noiembrie 2021, au fost efectuate 6 percheziții domiciliare, în municipiul Turnu Măgurele, fiind ridicate și alte bunuri, unele fiind recunoscute de părțile vătămate.
Au fost depistate 4 persoane, cu vârste cuprinse între 25 și 46 de ani, toate din municipiul Turnu Măgurele, care, în urma administrării probatoriului, au fost reținute pentru 24 de ore.
Cele patru persoane au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman, urmând a fi prezentate instanței competente, cu propuneri legale”.

sursa: totalimpact.ro

 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Liliana pe 04 Februarie 2022, 19:52
#6
O simplă c*riozitate
De ce la poliție, când unul dintre păgubiți a fost să își recunoască bunurile furate, nu au fost expuse toate cele filmate și afișate chiar pe ecranul TV? Unul dintre cele filmate îl recunoscusem și eu! Cine știe să îmi răspundă?!
Pt. Toni pe 03 Februarie 2022, 22:56
#5
Mare dreptate ai!
Daca nu se facea putin 'scandal televizat' nu se facea nimic..exact ca in cartierul Magurele. Tot asa s-a furat, oamenii nu mai au c*raj sa tina gaini in c*rtesau alte oratanii din cauza acestor spurcati de oameni. Politia Turnu stie despre aceste fapte si de faptasii lor, dar nu iau masuri pana nu sunt presati sau inghesuiti cu usa de sefii lor..niste nesimtiti platiti din banii cetatenilor. RUSINE !!!
Toni pe 03 Februarie 2022, 21:54
#4
,
Dacă primarul și oamenii din comună nu făceau apel la televiziuni, nu făceau puțină agitație, nu se deranjau deloc milițienii. Bravo cetățenilor din Ciuperceni, au știut sa se facă auziți. Rușine miliției Turnu ! Așteptați felicitări dlor bugetari plătiți din banii noștri ? Lucrul asta trebuia să-l faceți cu foarte mult timp în urmă, sa nu se ajungă aici !
. pe 03 Februarie 2022, 21:33
#3
.
De ce nu dati si numele ciorditorilor? Sa le facem o mica "reclama", sa stie lumea de cine sa se fereasca..
Pt. pe 03 Februarie 2022, 19:47
#2
Primar
Unul dintre infractori este un apropiat al primarului.Așteptăm reacția primarului.
. pe 03 Februarie 2022, 19:42
#1
.
Conform acestei dezinformări,am dori sa faceți publice demersurile făcute de primar.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.