Am pierdut trenul Pirelli, ne-am urcat in trenul Kaufland. Autoritatile vor sa mergem cu microbuzul

30 Ianuarie 2022, 09:58 | 4202 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Pirelli

Microbuzul e al lor (Mafia din fruntea judetului) si s-au invatat cu banii nostri.

Trenul Pirelli a plecat la Slatina si a dezvoltat toata zona, orasul fiind unul infloritor. Trenul Kaufland a ales sa vina si la noi pentru ca exista potential aici. Acum avem posibilitatea sa alegem de unde ne facem cumparaturile si tot felul de oferte. Pentru autoritati e bine sa ne multumim cu putin, cu ce vor smecherii zonei si sa tacem din gura (joc de glezne) daca nu ne convine ceva.

Iata ce comentariu a postat un aparator al Mafiei: 

 "Stimate autor. Nu vreau sa intru in amanunte asupra responsabilitatii pentru circulatia trenurilor, ci voi spune doar ca nu este treaba Primarului, Prefecturii, Consiliului judetean, Primului ministru, Presedintelui. Doar "PIATA" decide acest lucru, adica AVEM UN NUMAR CONSTANT DE AMATORI DE CALATORII PE CFR??. Transportul pe caile ferate nu-i ca transportul la "ia-ma Nene": daca ai cienti, pleci, daca nu, injuri in gand si deci pleci acasa. Ar trebui sa stii ca au existat investitori privati care au vrut sa resusciteze transportul de calatori pe CFR si au renuntat DIN LIPSA DE AMATORI."

Tot de la olteni luam exemplu: pe ruta Corabia - Caracal se poate, la noi nu sunt doritori sa plateasca mai putin, aici ne place sa fim fu..ti (masochisti). Iata ce se scrie in comunicatul CFR Calatori si ce au facut oltenii pentru a plati mai putin: 

Trenurile CFR Călători revin de marți, 25 ianuarie, pe ruta Caracal – Corabia, cu trei perechi de trenuri Regio care circulă de luni până vineri, inclusiv. Astfel, pe această rută din 25 ianuarie pasagerii vor putea beneficia de toate ofertele puse la dispoziție de CFR Călători, iar prețul biletelor este accesibil tuturor.

Reluarea transportului feroviar de călători vine la solicitarea comunităților locale, potrivit companiei.

Mai mult, aici>>Mafia de Teleorman: TRENURILE CFR CĂLĂTORI REVIN PE RUTA CARACAL – CORABIA. Turnu Magurele - Rosiorii de Vede e ruta Mafiei

 

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Costin Codreanu. pe 01 Februarie 2022, 17:15
#10
Unora. altora.
Mai terminati-o dracului odata cu Pireli al vostru. NICIODATA NU A FOST VORBA SA VINA LA TURNU MAGURELE! NU STIU CINE A MAI INVENTAT GOGORITA ASTA? Altceva:- Turnu Magurele a fost (ca nu mai este) si port pentru expediere.- Cand s-a infiintat Combinatul toti specialistii-cadre de conducere, ingineri, maistri si cativa muncitori-au fost adusi din alte localtati. Numai cativa ingineri stagiari au fost localnici. S-au infiintat scoli de maistri, de tehnicieni si profesionale la care acestia au predat, pentru ca nu existau profesori pentru specialitati tehnice. Pana la urma se pune intrebarea la ce folosesc bazaconiile ce le debitati? In final, mai spun ca nu Cornel Cone scrie. {(dupa cate stiu nici nu citeste acest acest organ (genital?) de stir} Si daca ar scrie, care-i problema?
Make pe 01 Februarie 2022, 10:29
#9
Lui #8
Domnule dragă, minciuna pomenita de dvs e chiar butaforie. Diferența radicală între Slatina și noi este faptul că ăia se află unde trebuie, la intersecția unor rute comerciale importante. Noi ce avem aici? Nimic! Știți dvs ce pățesc turiștii pe rahatul de centură de la noi? Care numai centură nu e. Avem portul, dar el poate deservi doar combinatul. Nu e un port de marfă, unde containerele sa vină sau să plece cu slepul. Slătinenii au știut sa profite. Noi nu. Poate are și Dragnea partea lui de vină, dar nici guvii, de orice culoare politica nu au făcut nimic pentru noi.
ivwcrțgl snw pe 01 Februarie 2022, 09:32
#8
Dezinformare,minciună și slugărnicie
Măi,Costin Codreanu,tu semeni foarte mult cu Cornel Cone,și la comentarii,dar și la felul în care gândești și distorsionezi adevărul.Da,s-a dorit rostogolirea unei minciuni aruncată de către Dragnea(nu i-a ieșit lui comisionul)și,cu o forță proletară au preluat-o toți proștii.Dar în 1962-1963,la deschiderea C.I.C.,ce forță de muncă calificată se găsea prin Turnu Măgurele,câți specialiști erau în ale tehnologiei de atunci???????????????Și apropos,s-a furat și calea ferată la Tr.Măgurele???Proprietarii de terenuri cred că făceau coadă la ofertele firmei Pirelli,că doar la Slatina nu e fabrica în mijlocul orașului.Nu știam că la Slatina a fost un fel de Silicon Valley al României în ale cauciuc*rilor.Și mai terminați odată cu prostiile astea,nu a vrut Dragnea deșteptarea și independența financiară a cetățenilor captivi.E mult mai de folos prostia și slugărnicia pentru un hoț.
Ma pe 31 Ianuarie 2022, 18:08
#7
Domnului Codreanu
Aveți mare dreptate, dar mâna de lucru calificată s-ar găsi (sau care se poate totuși califica, dacă se vrea a se munci). Ați atins problema Dunării, care este cel mai ieftin drum, dar, cam atât. Nu-ți ajunge să doar s-o ai la dispoziție, ci și să știi ce faci cu ea. Portul Turnu Măgurele este un port de aprovizionare, nu de tranzit. Să zicem că luăm de exemplu fostul UVCP drept potențială locație. Dar ce avem acolo? O zonă contaminată radioactiv și cu metale grele. Pentru asta trebuie ecologizată, dar asta cere timp, ori unul ca Pirelli nu are timp să aștepte. Și apoi, drumurile cum s-au construit? Nu cu exproprieri? Bine, șmecherii, informați pe unde trece șoseaua, cumpără terenul la un preț mai mare decât se poate aștepta proprietarul, convins astfel că a dat lovitura, dar șmecherii câștigă apoi fabulos în momentul în care se va trece la exproprieri. Și la modul cum s-a vândut terenurile în România, problema semnalată de dvs nu prea mai prezintă probleme pentru rechinii funciari.
Morararu Măruță de la moldovenii pe 31 Ianuarie 2022, 17:04
#6
Investitori
La salcia la porci a apărut un nou investitor numit Mădălin tractoristul doi (Gabriel T) va incinta o genotecă (linii de genetica porcina),alături de show rom-ul lui Dragnea junior unde se vor vinde mașinile pe care le va produce noua fabrica .Dar aveți grija de managementul lui Dragnea junior ca pe ce pune mina distruge (Halles-Bulls)
Costin Codreanu. pe 31 Ianuarie 2022, 15:25
#5
Domnule Make.
Unui investitor intr-o ramura a industriei DE COMPLEXITATEA UNEI FABRICI DE ANVELOPE ( care este mai ceva decat una de elastice de chiloti!) II TREBUIE IN PRIMUL, AL DOILEA SI AL TREILEA RAND, OAMENI CU INALTA CALIFICARE. Autostrazi se fac-din punct de vedere tehnic si tehnologic- mai repede decat se pregadesc specialistii (pentru pregatirea carora ai nevoie de alti specialisti).Pentru a construi un drum nou ai nevoie DE TEREN, care nu se gaseste la discretie pe toate...drumurile. Daca drumul va trece pe proprietatea dtale, il dai cu dragoste si entuziasm gratis lui nenea Statul sa-si faca suseaua si dupa aceea sa-ti ceara taxa de autostrada sa te usuce? Daca era problema numai cu infrastruc*ra de transport, era destul de simplu: aveam autotostrada lichida si spre Marea Neagra si spre Padurea Neagra; mai avem cale ferata-buna rea-care duce lipsa de calatori si de marfa. Chiar daca multe vagoane au luat calea Stambulului sub forma de fier vechi, cumparam altele noi tot de acolo.
Make pe 31 Ianuarie 2022, 10:30
#4
Pe bune?
Unui investitor de talia lui Pirelii îi trebuie în primul rand infrastructură. Adică cai ferate și șosele. Slatina este alături de Caracal și Craiova pe axa feroviar-rutiera Est-Vest, care leagă orașe mari din Areal de Buc*rești și Constanța. Noi ce avem? Nimic! Cale ferata iok, șoselele iok. Si culmea, noi spre deosebire de alte zone am fi avantajați de faptul că suntem pe cel mai sc*rt drum spre Sibiu, și de acolo spre Brașov sau Cluj. S-au perindat guverne de stânga sau de dreapta, dar pentru noi nu s-a schimbat nimic.
Costin Codreanu. pe 31 Ianuarie 2022, 08:54
#3
Nu, stimabile autore!
Nu stiu ce doresc autoritatile, DAR NOI DORIM SA MERGEM CU AUTOMOBILUL PERSONAL, asa ca nu suntem interesati nici de tren, nici de vapor, nici de micro sau macrobuz. Nu din snobism, europenism, euroatlantism, ci, pur si simplu, pentru ca este mai direct, mai rapid si mai comod. In plus, in masina proprie riscul de a inhala COVID 19 este mai redus. Iar treaba cu Mafia las-o jos ca macane,si-n redactia acestui site si la partidul din care faci parte si este in floare ca o planta medicinala.
Plecat departe de întunericul sărăciei pe 31 Ianuarie 2022, 08:52
#2
HAZ DE NECAZ
Din păcate,pentru marea majoritate a celor ce-și duc zilele prin zona aia cumplit de săracă a Teleormanului,s-au pierdut multe trenuri,multe oportunități de dezvoltare și real progres.Deh,așa este atunci când dai girul unor persoane nepregătite și fără experiență managerială,lipsite de onestitate,calitate și încredere,și votezi conducători și găști ale unor partide pline de hoți lacomi și mincinoși.O pop**ație ținută captivă de către niște escroci,slugi ai unui infractor dovedit,și care nu au făcut nimic alceva decât pentru propriile inrerese,și care nu au lăsat nimic bun în urma lor.Tot ceea ce vedem și simțim astăzi este numai ”rodul muncii”gospodarilor roșii,îmbuibați și parveniți.
Caragea pe 30 Ianuarie 2022, 11:44
#1
Sosiri celebre și investiții celebre
A venit Kauflandul și nua venit Pirelli,dar fiți pregătiți ca fiul lui Dragnea și teldrumul vor aduce concernul Bwn la turnu Măgurele iar la NUTRElo de la Segarcea și salcia se vor face show room-URI pentru vinzare de mașinii ce vor fi produse acolo.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.