Politia Turnu Magurele: Angajari masive si dotari de ultima generatie pentru a prinde hoti cu atelaje hipo

29 Ianuarie 2022, 02:12 | 4052 vizualizări | 20 comentarii
Car Universal
Politia.

Nota de fundamentare: Daca 7 politisti infileteaza un bec, de cati politisti e nevoie pentru a prinde hotii din Ciuperceni?! Cateva sute. 

Dotari: drone, elicoptere, camere termoviziune, caini de gauri si de urma. 

Realitatea: politisti sunt mai multi decat e nevoie, dar nu isi fac meseria.

Azi nu, maine nu, s-au inmultit infractiunile. De ce se intampla asa? Corupti, lenesi, prosti, betivi, au numai calitati de hahalere. Dorm in masini, stau pe telefoane, isi rezolva problemele personale in timpul programului de lucru, beau in sediul Politiei, nu vor sa intocmeasca dosare din cauza ca nu le place munca (putori ordinare).

Hotii se cunosc de catre toata lumea. Parintii vostri sunt terorizati de doi ani de catre hoti, iar voi sunteti imuni la problemele lor. Sa nu uitam de politicieni, cei care si-au batut joc de aceasta zona. 

Citeşte şi
Comentarii (20) Adaugă comentariu
Gicu pe 05 Februarie 2022, 11:29
#20
ptr.#19
Ovi seful militienilor din teren. Färä el,...prafu!
Pt.#17 pe 03 Februarie 2022, 19:38
#19
Intrebare
Ghici cine a pus cătușele infractorilor?
Agramați pe 30 Ianuarie 2022, 11:01
#18
Asta am semănat,asta culegem....
Își dau cu cu părerea pe aici,toți agramații,,,ducețivă",se scrie cu cratimă,dar de unde sa ști tu ce este aia,dacă știai te angajau paznic la primărie,dar nu ai liceul terminat,ha,ha,ha.....
Alexandru pe 29 Ianuarie 2022, 21:41
#17
Pentru Milițieni ducețivă acasă
Cine vreti sa prindă hoții Domnul Politist Victor Beznea care până acum 2 ani a fost paznic si nu a pus în viața lui cătușele la vreun hoț ar trebuie înfințati sectoristi și acești Milițieni dați afară din poliție și trimiși acasă nu mai aruncați cu noroi în Domnul Primar Lucian Stoicea am avut ocazia să-l cunosc personal în trecut și e un om deosebit și foarte serios ce vreți să facă primarul hahalelelor să aresteze hoți adică țigani pe salvatorul și zărneni care știu tot orașul că ei se află în spatele la aceste furturi nu mai luati apărarea la acesti milițieni făcuți peste noapte milițieni la câmpina în 2 luni se fac miltieni rușine justiției din românia
333 pe 29 Ianuarie 2022, 21:39
#16
Nu te pune nimeni sa stai de paza
Toti gaborii aveti complexul asta, ca va cer cetatenii sa stati de paza pt ei. NU, NU V-A CERUT NIMENI SA PAZITI O PROPRIETATE ANUME (ASTA E TREABA FIRMELOR DE PAZA SI A PAZNICILOR), OMUL DE RAND VA CERE SA II PROTEJATI INTEGRITATEA, PT CARE SUNTETI PLATITI DIN BANII STATULUI. CONTRIBUABILI: CETATENII. Asa ca nu mai bateti campii, faceti-va datoria: aparati cetateanul, gasiti infractorii, ciorditorii,etc (pe care VOI ii stiti deja). In loc sa stai sa scrii legi pe aici mai bn iti faci datoria pentru care esti platit
legea 333 pe 29 Ianuarie 2022, 21:29
#15
De tot insisti cu ea
Du-te ba tu desteptule cu legea ta si spune oamenilor ca li s-au furat gainile si tu aplici nu stiu ce rahat de lege. Ala a ramas fara gaini si fara alte bunuri care lor le sunt foarte ultile. Sa ti se intample si tie, asta iti doresc..sa vedem, mai 'reciti' legi atunci?
Pentru pe 29 Ianuarie 2022, 21:22
#14
Necunoscatori legea 333
Laba trista asta sigur e gabor..tot insista cu legea p*lii. Mai du-te in decedatii ma-tii cu legea ta. Fa-ti datoria pt care esti platit, javra ordinara
Werner pe 29 Ianuarie 2022, 20:04
#13
.
Dacă tot trebuie, conform polițistului de a scris, sa ne organizam paza proprie, eu zic să desființam poliția ca tot nu ne ajuta cu nimic și nu-i mai plătim din banii noștri.

Bai cap sec, noi va cerem sa prindeți hoții nu să faceți pază.
Pt.Politie pe 29 Ianuarie 2022, 19:32
#12
Control la primăria Ciuperceni
Ar trebui ca organele de poliție sa se sesizeze din oficiu și sa ia măsuri împotriva primarului in legatura cu activitățile desfășurate pe linia pazei comuni și protejarea cetățenilor împotriva furturilor.
Pt.necunoscatori pe 29 Ianuarie 2022, 19:29
#11
Legea 333,continuare
(5) Persoanele care nu corespund cerinţelor legii pentru a îndeplini atribuţii de pază sau care, datorită ocupaţiilor profesionale, nu pot să execute serviciul de pază sunt obligate să achite contravaloarea prestaţiilor datorate, în cuantumul stabilit prin hotărâre a consiliului local. Plata se poate face şi prin prestarea altor servicii în folosul comunei, în condiţiile stabilite de consiliul local.



(6) Persoanele care deţin proprietăţi în localitate şi nu au domiciliul sau reşedinţa pe raza acesteia sunt obligate la plata unei contribuţii, al cărei cuantum se stabileşte prin hotărâre a consiliului local. Plata se poate face şi prin bunuri, produse ori prin prestarea altor servicii în folosul comunei, în condiţiile stabilite de consiliul local.
Pt.Primar pe 29 Ianuarie 2022, 19:20
#10
Și cetățenii com.Ciuperceni
Primarul pe care voi vi l ați ales are 8 clase pe care numai el știe cum le a terminat.Acest lucru arata ca nici măcar nu știe cu ce se mănâncă funcția pe care o ocupa,doar îndreaptă cetățenii împotriva Poliției,fără ca el sa știe ca întreaga vina pentru furturi ii aparține.Puneti l sa citească și va veți da seama de deșteptăciunea din el.
Pt necunoscători pe 29 Ianuarie 2022, 19:14
#9
Legea 333,continuare
Art. 19. - Autorităţile administraţiei publice locale care organizează paza în localităţile rurale sunt obligate să pună la dispoziţie persoanelor care îndeplinesc serviciul de pază prin rotaţie echipament de protecţie, mijloace de autoapărare, mijloace de iluminat pe timp de noapte şi să asigure accesul rapid la mijloacele de alarmare în caz de pericol, precum şi forţele de intervenţie în sprijinul acestora, în caz de nevoie.
Pt necunoscători pe 29 Ianuarie 2022, 19:13
#8
Legea 333,continuare
(7) Sumele realizate în condiţiile alin. (5) şi (6) vor fi utilizate pentru proc*rarea de echipamente de protecţie, însemne şi mijloace de autoapărare sau utilitare necesare bunei executări a serviciului de pază comunală.



(8) În cazurile în care paza se efectuează şi prin alte forme prevăzute de lege, plata serviciului de pază comunală se va asigura din fondurile bugetare locale.



(9) Persoanele care execută paza prin rotaţie, potrivit alin. (4), trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute la art. 39 lit. a)-c), să fie absolvenţi cel puţin ai învăţământului primar şi să poarte însemne distinctive în timpul executării serviciului de pază.



(10) Sunt scutiţi de la obligaţia de a efectua pază comunală: pensionarii, bolnavii cronici inc*rabili ori cei cu deficienţe fizice care îi fac inapţi pentru serviciul de pază, persoanele care au împlinit vârsta de 60 de ani, militarii, poliţiştii, preoţii şi pompierii
Pentru necunoscatori,continuare pe 29 Ianuarie 2022, 19:10
#7
Legea 333
Art. 18. - (1) În localităţile rurale se organizează paza comunală.



(2) Primarul răspunde pentru întocmirea planului de pază a comunei şi este obligat să ia măsuri pentru a asigura paza bunurilor publice şi ale cetăţenilor.



(3) Avizarea planului de pază, instruirea şi controlul personalului de pază din localităţile rurale se efectuează de către organele locale de poliţie.



(4) Paza comunală se efectuează prin rotaţie de către locuitorii comunei sau prin oricare dintre formele de pază prevăzute de lege. Obligaţia de pază comunală revine fiecărei familii care are domiciliul sau reşedinţa pe teritoriul comunei şi se îndeplineşte de câte un membru al acesteia, o singură dată la fiecare



Pt necunoscători pe 29 Ianuarie 2022, 19:06
#6
Paza comunală Legea 333/2003
SECŢIUNEA a 3-a

Paza în mediul rural



Art. 15. - Unităţile situate pe teritoriul localităţilor rurale îşi organizează paza conform prevederilor prezentei legi.



Art. 16. - Conducătorii unităţilor care deţin, cu orice titlu, terenuri agricole sunt obligaţi să organizeze pază de câmp prin una dintre formele de pază prevăzute de lege.



Art. 17. - (1) Paza căilor ferate, a pădurilor, a terenurilor forestiere, a fondurilor de vânătoare şi de pescuit, a conductelor pentru transportul hidrocarburilor şi al produselor petroliere, a sistemelor de irigaţii, a reţelelor telefonice şi de transport al energiei electrice se asigură de către conducătorii unităţilor centrale de profil, prin corpuri specializate de pază.



(2) Corpurile specializate de pază se organizează şi funcţionează în structura unităţii beneficiare, în baza unui regulament aprobat prin hotărâre a Guvernului.
Mihai Ștefan pe 29 Ianuarie 2022, 18:52
#5
Plangere
Politia din teleorman în preuna cu șefi lor musamalizeaza dosare le prinzi hoți și ei le da drumul mia furat catalizatorul la mașină cumnatul polițistului Taranul Costinel cel care deține service-ul în traianu și au încercat sa îl scoată nevinovat Ciprian tufan de la secția 7 crangu ce mai avem de zis
Goe pe 29 Ianuarie 2022, 16:54
#4
fost coleg cu ei
Petreceri, băutură, joc*ri de noroc/barbut, lene cit cuprinde, frica în oase, jalnica pregătire profesională..., știți la cine ma refer ?!
Eyes pe 29 Ianuarie 2022, 09:37
#3
Putori ordinare
Cine sa prindă hoți? Voinea, un IT ist, luat de pe strada și făcut polițist? Știe măcar unde este academia de Poliție? Are creierii plini de aburii alcoolului, iar subalternii? Copiază.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.