Cine este in locul lui Cracea

22 Ianuarie 2022, 19:44 | 2284 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Calota

După ce organizația PNL Turnu Măgurele a fost dizolvată de Biroul Politic Județean al PNL Teleorman, Claudiu Crăcea, fostul președinte, a fost înlocuit, prin decizia membrilor din BPJ, de Ică Florică Calotă, deputat de Teleorman, care a primit sarcina de a reforma toată organizația.

Despre noua sa misiune, deputatul liberal susține că este pregătit să se implice activ în reconstruirea organizației de la Turnu Măgurele și deschide ușile tuturor celor care nu au avut loc sau au fost marginalizați de fostul președinte.

„Primul pas este construirea unei echipe în care membrii au cuvânt de spus, în care fiecare idee va fi luată în calcul, analizată și, dacă este bună, va fi pusă în practică. Îmi doresc să lucrăm transparent, să lucrăm în echipă, fără „găști” care nu fac altceva decât să aducă dezbinare.

Principalul obiectiv este câștigarea Primăriei Turnu Măgurele, iar acest scop poate fi atins doar prin unitate și înțelegere, prin implicarea fiecărui membru care își dorește să contribuie la reconstruirea acestei organizații”, a declarat noul președinte al organizației PNL Turnu Măgurele.

sursa: totalimpact.ro

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Iancu pe 23 Ianuarie 2022, 12:42
#7
Ce a ajuns PNL
O troacă unde vin să-și șteargă urmele trecutului și să li se spele pacatele din politica lor de rahat de prin alte partide de pe unde nu au lăsat Nimic. Azi, un salon unde intră laolaltă milițieni, infractori, interlopi și tot felul de neica nimeni. Nu cred că cei întrați cunosc istoria acestui partid, tăvălit și compromis cu voia unor noi hoți de la vârful conducerii lui. Ce să mai >înțeleagă bieții români, din tot ceea ce se-ntâmplă azi în România?
Rares pe 23 Ianuarie 2022, 11:21
#6
Simionescu
Pe mine ma pune fratele ICA sa ma ocup de PNL Turnu Măgurele, vorba aia din bătrâni,, SUNT BUN DAR NU MA VEDE NIMENI!
Lute pe 23 Ianuarie 2022, 04:58
#5
Ica - un pwlica
Jig@dia asta politica este printre cele mai mari caricaturi politice. Un oportunist grețos, un ticălos politic ce a jonglat alunecos printre găști infecte doar pentru posturi și funcții. Într-un cuvânt...o mare j@vra nenorocită.
Xyz pe 22 Ianuarie 2022, 21:23
#4
Ciuma galbenă
Bai traseist politic bolșevic-Ica, ce ști tu despre filiala pnl Turnu? NIMIC! V-au dus în eroare veșnici lacomi de bani și funcții, trădătorii de 2 bani oportuniștii consacrați; mi-e scârbă să le dau numele. Nu mai aveți mult până la decesul politic, Parvulescu în loc să-și aranjeze celula se ține de trădări, ca toată echipa câștigătoare.
Maria pe 22 Ianuarie 2022, 20:59
#3
Vine Musat
Musat sta la pândă și poate ne spune ce a făcut el pentru PNL? Va fi greu să scape de oamenii apropiați de Cracea!
Independent pe 22 Ianuarie 2022, 20:24
#2
Reconstrucție
Toată lumea reconstruiește organizații și partide. De infrastructură, loc*ri de muncă, nivel de trai scăzut, lipsa unei perspective pentru tineri (care nu prea mai sunt) nu se mai ocupă nimeni. Pentru că suntem prea ocupați cu reconstrucția de organizații, de partide și mai puțin de problemele reale ale locuitorilor....
Cone Cornel pe 22 Ianuarie 2022, 20:13
#1
Întoarceri la psd sau la app
Simionescu Adrian care s-a împrumutat cu 300000 euro de la ferma salcia se va întoarce la PSD,sau la app .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.