Liviu Dragnea s-a facut mare, a trait si a pierit - totul i se trage - de la MUMU

06 Decembrie 2021, 17:34 | 2859 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Liviu si Irinuca

Jupanul, la inceputul carierei, isi testa cateii in felul urmator: in timpul chiolhanurilor l-a anuntat pe unul dintre fratii C: sotia ta face un mumu  super. C nu a avut nicio reactie si a fost pastrat in haita, mafie, etc. Cei care au fost supusi si au executat ordinele au ajuns oameni, s-au realizat. Cine riposta era dat la o parte.

Mumu a fost in floare si pe timpul cat jupanul a condus PSD de la nivel central. In aceste zile se discuta despre despartirea jupanului de Irinuca din cauza unui video cu un mumu superb. Poate ca asa a si inceput.

Tot scandalul poate sa fie si creat artificial pentru folosul politic al jupanului (vor aparea fericiti si cu pofta de vorba).

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Elena și Măruță pe 08 Decembrie 2021, 21:34
#5
Tirul și cocosul
Pasarica marcatoare

Pasarica vibratoare

Pasarica da foc

Irinuca l-a dat gol

Pe bașkanul cu onor

Din Teleormanul

Cu izvor (bani)

Irinuca pregătită de vilcov dela Slatina i-a pus pasarica in cap. Și alături de apropiații săi l-au prostit și indobitocit de i s-a ingrit dinții alături de Bomboanele primite de la givarasti,Alături de livache alt specimen a primit pasarica in cap a fost Petre P dela aNicoleta pene care apus documente greșite in valiza Rise project.
Lita pe 08 Decembrie 2021, 09:41
#4
Hotel
După fapte! Sa speram ca e inceputul sfârșitului!
Radu Mami pe 07 Decembrie 2021, 17:54
#3
Adevăr
Liviu deagnea. A fugit de la Irina deoarece i-a murit moțul .s-a saturat de bomboane primite de la apropiații fideli (stefanel,Ilie dragne,Petre,putineanu)însă exista un adevăr,mare adevăr

Trebuia sa fie acuma președintele României dacă nu trăda .

Proști sunt cei ce apără HOȚII pe 07 Decembrie 2021, 10:12
#2
Povești cu HOȚI și CURWE
Nu,#1,proști sunt doar cei ce au stat în genunchi în fața acestui mare hoț.Și nu doar ei,ci și neveste,surorile și prietenele lor.Infractorul Dragnea a schimbat multe vieți,destine și căsnicii ale supușilor lui,numai că nu pe toate în bine.Așadar,un afemeiat de ce poate avea parte?Oare câți dintre încornorați îi mai sunt azi aproape?Momentul în care vor porni niște riposte,niște trădări și răzbunări,din partea lor,vor avea loc atunci când va da greș și va rata intrarea în parlament cu mizeria din noul partid înfințat.Pe toate le va plăti Livache,pe toate,iar el mai are multe de plătit.Atât de multe că nici nu va știi pe unde o să mai...dormă,la un moment dat.Hai,sănătate,să le ia și să le ducă pe toate!
Prosti cei ce detin acest site. pe 06 Decembrie 2021, 23:10
#1
Mare prost.
Cel ce scrie pe acest site este un analfabet funcțional.Nu aveți habar de gramatica limbii române,analfabeților!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.